2020. okt 29.

Érkezik a női Bosszúállók

írta: Csurilla Dániel
Érkezik a női Bosszúállók

avengers-endgame-d632ceowwaitwjr-750x400.jpg

Bár ez az év 2009 óta az első, amikor nem kaptunk új Marvel-mozit, mégis bizakodva tekinthetünk a jövőbe. A Fekete párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború sztárja, Letitia Wright egy friss interjúban úgy nyilatkozott, „idő kérdése”, mikor érkezik a női szuperhősökre fókuszáló, új Bosszúállók film.

Nem hiszem, hogy különösebben ki kellene harcolnunk”, mondta Wright. „A Marvel elnökhelyettese, Victoria Alonso és Kevin Feige nagyon elkötelezettek (egy női Bosszúállók) iránt, és tényleg csak idő kérdése, mikor érkezik a film.” – tette hozzá a színésznő.

Letitia Wright bizakodik, lelkes, és a része szeretne lenni az MCU jövőjének annak ellenére, hogy nemrég vesztettük el színészi partnerét, Chadwick Bosemant. Wright úgy érzi, a világon számos nőt és a fekete közösséget is inspirálta Shuri intelligens és optimista karaktere, így várja azt, mikor formálhatja meg újból a fiatal, wakandai tudóst.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi hír disney érdekesség friss heti marvel érdekességek filmajánló avengers bosszúállók fekete párduc Hírek Hír kevin feige Bosszúállók chadwick boseman letitia wright végtelen háború heti filmajánló cineart végtelenháború Cineartblog cineartblog CineArt