2020. dec 04.

Ryan Reynolds és Taylor Swift visszavágtak a 2020-es évnek

írta: Csurilla Dániel
Ryan Reynolds és Taylor Swift visszavágtak a 2020-es évnek

match-made-in-hell-ryan-reynolds-ad-fb-png_700.jpg

Amikor azt hinné az ember, hogy 2020 már nem lehet ennél abszurdabb, akkor Ryan Reynolds produkciós cége, a Maximum Effort előrukkol egy párkereső reklámmal Taylor Swift zenéje kíséretében. Hasonlóan Steve Carell megfáradt Télapójához, ez a reklámfilm is kigúnyolja a 2020-as évet - sajátos módon.

A Match Made in Hell (szabadfordításban Pokoli Páros) címet viselő reklám az egyik leginkább szórakoztató médiatartalom az utóbbi időkből. A rövid kis videóban a Tim Curry-féle Legendából egyenesen kiemelt Sátán búskomoran üldögél a Pokolban, azonban rátalál a Match.com-ra (ami olyan, mint a Tinder), és tökéletes párt talál magának „2020” személyében, akit egy ijesztő mosolyú, fitness-őrült nőalak személyesít meg. Kettejük szerelmi története kibontakozik az üres mozikban, pangó stadionokban, abszurd helyzetek és gegek történnek körülöttük, s a történet végére a világ lángokban áll, azonban a Sátán és 2020 nagyon szerelmesek.

A reklámvideót Ryan Reynolds írta, s osztotta meg először Twitter-, majd YouTube-oldalán, melyhez csatlakozott Taylor Swift, aki maga énekli a Love Story c. számának átdolgozását. A reklámanyag ironikus, vicces, stílusos és groteszk, azonban most Reynolds szarkasztikus szemléletére van a világnak szüksége.

A képek magukért beszélnek. Köszönjük, Ryan Reynolds.

kepernyofelvetel_173.png

kepernyofelvetel_175.png

kepernyofelvetel_174.png

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló reklám film sport mozi youtube hír apokalipszis ördög érdekesség friss marvel fitness sátán rövidfilm érdekességek kisfilm match 2020 filmajánló világválság világjárvány ryan reynolds lucifer taylor swift szerelmi történet romantikus vígjáték reklámanyag love song deadpool tinder heti filmajánló cineart cineartblog koronavírus covid Covid 19