2021. jan 15.

Armie Hammer online zaklatás miatt távozik új filmjéből

írta: Csurilla Dániel
Armie Hammer online zaklatás miatt távozik új filmjéből

Az Amazon Shotgun Wedding c. akció-vígjátékát decemberben jelentette be a stúdió, és akkor még Jennifer Lopez és Armie Hammer neve biztos volt a projekt kapcsán. Most azonban a Hammer-t érő online zaklatásokra hivatkozva a Szólíts a neveden színésze önkéntesen távozik a produkcióból.

mega687760_008-e1610584278266.jpg

Az Instagramon és a Twitteren egyaránt negatív kommentek érték Hammer-t néhány állítólagosan kiszivárgott, szexuális tartalmú privát üzenete kapcsán. A színész hivatalos nyilatkozata a következő: „Az ilyen baromságokra nem válaszolok, de az engem megcélzó erőszakos és elborult online támadások miatt tiszta lelkiismerettel nem hagyhatom el egy négyhónapos forgatásra a gyerekeimet. A stúdió mellettem áll, és hálásan köszönöm nekik.”

A Page Six online portál szerint az említett üzenetek Hammer küldte egy House of Effie nevű felhasználónak az egyik közösségi oldalon, és az üzenetek tartalma „részletes, meghökkentő szexuális fantáziálások” köré épültek. Armie Hammer nem erősítette meg, hogy valóban ő küldte volna az üzeneteket, viszont a produkciótól önkéntesen távozott, miután többen támadták az üzenetek kapcsán.

now-da60eba3-50be-4016-82ea-9bc8698d4ffc-1210-680.jpg

A Jason Moore (Tökéletes hang) rendezésében készülő produkció ismételt castingot tart Hammer karakterét illetően. Lopez és Hammer egy házasodni készülő párt alakítottak volna, akiknek esküvőjük napján egy elszánt banditacsoport túszul ejti a násznépet. 2019-ben Ryan Reynolds neve merült fel a férfi főszereplő karakterére.

Armie Hammer-t legutóbb a Rebecca c. netflixes filmben láthattuk, azonban a jövőben számos filmet készít majd. A Halál a Níluson, a Crisis és a Taika Waititi rendezésében készült Next Goal Wins már leforogtam, azonban a bejelentett, A keresztapa keletkezéséről szóló The Offer c. sorozat, a The Billion Dollar Spy és a Find Me c. filmek egyelőre előkészítési fázisban tartanak.

A Shotgun Wedding a tervezett 2021 végi bemutatóval ellentétben így hónapokat csúszhat.

 

Szólj hozzá

érdekes hírek szex hír esküvő bemutató érdekesség friss marvel jennifer lopez érdekességek thor szexuális zaklatás keresztapa al pacino witcher francis ford coppola josh brolin ryan reynolds marlon brando dűne deadpool wonder woman jason momoa anna kendrick vaják henry cavill denis villeneuve armie hammer gal gadot tökéletes hang Mads Mikkelsen online zaklatás Taika Waititi halál a níluson szólíts a neveden timothée chalamet cineart cineartblog shotgun wedding