2019. máj 22.

Jön a John Wick 4!

írta: Verebélyi G
Jön a John Wick 4!

Miután az amerikai piacon lenyomta a bosszúállókat,  hazánkba is megérkezett a múlthéten Chad Stahelski legújabb filmje, a John Wick 3. felvonás - Parabellum. A nagy sikerre való tekintettel be is jelentették a folytatást.

 

john_wick_3-thumb-700x394-211628.jpg

 

A Keanu Reevesfőszereplésével készült John Wick 3 - Parabellum nem kapott olyan rajongói hátteret és várakozást, mint a Marvel Studio által készült Avengers Végjáték, mégis gyorsan letaszította a trónról, ugyanis az első hétvégéjén 57 millió dollárt(16,6 milliárd forint) hozott a mozijegyek eladásából. Ezzel ugyanis lesöpörte a bosszúállókat ami a negyedik hétvégéjén 29,4 milliódollárt  kaszált.

 

Ha lemaradtatok volna itt az előzetes:

 

 

Így érthető hogy megpróbálnak még egy bőrt lehúzni a filmről. A Lionsgate és a Summit Entertainment kedden hivatalosan is megerősítette, hogy a John Wick 4. 2021. május 21-én debütál a mozikban.
A folytatásban ismét feltűnik Ian McShane és Laurence Fishburne valamint Lance Reddick és csatlakozik hozzájuk Halle Berry és Asia Kate Dillon.

A film előkészületei már bőszen folynak, így még több konkrétumot tudhatunk meg és remélhetőleg néhány forgatási képet is láthatunk.

Szólj hozzá

hírek premier mozi hír rekord marvel iron man végjáték lionsgate csettintés bosszúállók parabellum captain america john wick