2019. máj 22.

Magyarországon is forog az új Marvel film!

írta: Verebélyi G
Magyarországon is forog az új Marvel film!

Scarlett Johansson Magyarországon forgatja a Fekete Özvegyet!

 

Noha megszokhattuk, hogy hazánkban sok Hollywood-i film forog, sőt az utcán Jason Momoa-val is összefuthatunk, arra még nem volt példa, hogy a Marvel univerzum egy hőse költözött volna hozzánk. Ez azonban most megváltozhat, ugyanis felreppentek olyan pletykák, miszerint a Fekete Özvegy Magyarországon is készülne. Erre Bosszúállók óta számíthatunk, hiszen gyakran emlegetik benne Budapestet. Egy fél világ kíváncsi, mi is történhetett Sólyomszem és Fekete Özvegy között kis hazánkban.

 

maxresdefault.jpg

 

A fekete özvegy karaktere, Natasha Romanoff nagyon hasonló háttérrel rendelkezik  a Vörös Veréb c. filmben Jennifer Lawrence által megformált Dominika Jegorovára. Egy  igazi Orosz bérgyilkos. így érdekes lehet hasonló képen érdekes lehet a "megszületésük" története.

A Vörös Verébből, vagy a Die Hard 5. részéből kiindulva számíthatunk arra, hogy Budapesten forgatják a moszkvai jeleneteket is. A gyártás szempontjából ez a kedvező adózási feltételek, valamint a képzett helyi munkaerő tekintetében igencsak megfontolt lépés lenne a Marveltől. 

A filmről a már megszokott titkolózás miatt sajnos nem lehet sokat tudni, premierdátum sincs kitűzve, de elképzelhető hogy a Marvel által jövő májusra tervezett film ez lehet.
Reménykedjünk benne ;)

UPDATE:

A hír beigazolódott, ugyanis a A Filmesgyakornok.hu oldalán gyakornokokat keresnek a Blue Bayou című produkcióhoz, ami a Fekete özvegy film munkacíme! Tehát ha szeretnél segétkezni a filmben csatlakozz!! ;)

Szólj hozzá

blog hírek mozi hír scarlett johansson avengers endgame végjáték csettintés bosszúállók feketeözvegy s.h.i.e.l.d. Black Widow Natasha Romanoff thanos végtelenháború