2019. júl 15.

Pókember Idegenben az eddigi legsikeresebb Pókember!

írta: Verebélyi G
Pókember Idegenben az eddigi legsikeresebb Pókember!

A Bosszúállók egy igen markáns korszakát lezárni hivatott Pókember, mely Tom Holland és Jake Gyllenhaal főszereplésével került a mozikba, szó szerint elsöpörte az eddigi összes pókember bevételét, ugyanis a premier utáni második héten 247 millió dollár az amerikai összbevétel, nemzetközi színtéren pedig 847 millió dollárt hozott. 

 spider-man-homecoming-chinese-banner_cc4j.jpg

 

A filmről egyébként egyéb infók is kikerültek, így ha nem láttad a filmet, ne is olvass tovább! 

5d14e01df907f90a8239a328.png

Ugyanis Erik Sommers és Chris McKenna (A film forgatókönyvírói) a The Hollywood Reporternek adott interjújában elmondta, hogy feltűnik ismét a filmvásznon Robert Downey Jr. Méghozzá nem másként mint E.D.I.T. segítségével. 

 

Ha bármit használtunk volna, valószínűleg egy korábban felvett jelenet lett volna. Beszéltünk annak lehetőségéről, hogy Tony-t EDIT-en keresztül szólaltassuk meg, de nem akartunk túlságosan erre a szálra támaszkodni. Nyilván egy imádott karakterről van szó, de ez a film többek közt az ő elvesztéséről, hiányáról szól. És ha visszahozzuk, fontos szerepet kap, akkor az keresztbe húzza az egészet.

 

Az biztos, hogy az igazi fanoknak legördült volna pár könnycsepp, amikor megjelenik Tony.

Igaz ami igaz, a film tényleg szépen vezeti a cselekmény a tragédia feldolgozása felé, és iszonyat vagány módon Mutatja meg a hasonlóságokat Tony és Peter között, és ezt a dinamikát törhette volna meg egy ilyen jelenet.

 

Szólj hozzá

blog hírek film premier mozi youtube hír érdekesség friss heti pókember tony stark csettintés bosszúállók peter parker Hírek Hír thanos cineart Cineartblog pókember idegenben