2019. aug 10.

A Thor: Love & Thunder főgonosza a Marvel Varázslónője lehet

írta: Horváth Simon Eszter
A Thor: Love & Thunder főgonosza a Marvel Varázslónője lehet

A Marvel bejelentette, hog y a Thor: Love & Thunder 2021-ben jön a mozikba. Főgonoszról még nincs hivatalos hír, azonban ki is lehetne más, mint a képregények szerint Thor legádázabb ellensége, a Marvel Varázslónője?

A Thor: Ragnarök sikerétől fellelkesülve a Marvel az írást és rendezést újra Taika Waititi kezébe adja. Az alcím alapján arra gondolhatnánk, hogy Thor és Valkűr bontakozik ki a filmben. Természetesen Chris Hemsworth és Tessa Thompson aláírtak az újabb Thor fejezetre. A szerelemről nem árultak el semmit, Tessa Thompson azonban elárulta, hogy Valkűr a királynői szerepkör felelősségeivel fog megbirkózni a filmben, többek között.

Azonban nagy meglepetésként a Marvel elárulta, hogy Natalie Portman is visszatér filmben, mint Thor nagy szerelme, Jane. A karakter újabb csavarjént, Mighty Thor-ként küzd majd a vásznon, megmagyarázva ezzel a " szerelem és villám" alcímet, hiszen Jane képviseli Thor számára a szerelmet, és ezúttal Jane is rendelkezik majd a villám erejével. 

kepkivagas.PNG

Kép forrása: screenrant.com

 

Szólj hozzá

hírek előzetes film premier mozi trailer hír disney érdekesség friss marvel thor air france bosszúállók Hírek Hír MARVEL thanos cineart Cineartblog marvelstudio taika waiititi