2019. aug 15.

Őszinte előzetes érkezett a Bosszúállók - Végjátékhoz!

írta: Horváth Simon Eszter
Őszinte előzetes érkezett a Bosszúállók - Végjátékhoz!

A Marvel Bosszúállók filmjei minden értelemben egyedülállót, maradandót és felejthetetlent alkotnak a filmtörténelemben. Rekordokat döntöttek bevételeikkel, James Cameron is fejet hajtott a félistenek előtt. Még a Sceen Junkies csapata sem tudott szokásainak hódolni a Végjáték kapcsán: ironikus, cinikus és kritikus hangnemüket elhagyva, egy kicsit sem gonosz módon vették górcső alá a filmet, “őszinte előzetes” formájában. 

Mióta megjelent digitális formában a film, a rajongók csak erre vártak. Így hát a Screen Junkies csapata munkához látott, hogy egy vicces, mindent elmondó előzetes formájában adózzon minden idők legsikeresebb filmjének, a Végjátéknak. A videó mindössze 7 perces, de magáért beszél. Érzékelhetően nem kívántak beleveszmi a Russo testvérek munkásságába, miért is tették volna? Jó szórakozást kívánunk az őszinte trailerhez.

Íme a videó:

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi youtube trailer hír disney érdekesség friss heti marvel filmajánló csettintés bosszúállók Hírek Hír thanos heti filmajánló cineart Cineartblog