2019. aug 21.

BREAKING - Jön a Mátrix 4. az eredeti alkotókkal!

írta: gundyk
BREAKING - Jön a Mátrix 4. az eredeti alkotókkal!

Lana Wachowski készen áll a rendezésre

A Warner Brothers bejelentette, hogy készen álllnak egy új, negyedik Mátrix filmre Keanu Reeves (Neo) és Carrie Anne-Moss (Trinity) visszatérésével!

matrix.jpg

Chad Stahelsi a John Wick 3 rendezője még ebben az évben ültette el a bogarat a rajongók fülébe, miszerint a Wachowski nővérek egy teljesen új Mátrix részen dolgoznak. A pletyka hamar szárnyra kelt, hiszen a legutolsó Mátrix fejezetet, a Forradalmakat 2003-ban mutatták be a mozik.

A Warner bejelentése alapján úgy tűnik, hogy csak Lana Wachowski tér vissza a rendezői székbe, húgát Lillyt, akivel együtt alkották meg a trilógiát, nem említették. A rendező maga írja majd a forgatókönyvet Aleksandar Hemon és David Mitchell segédletével, akik producerei is lesznek a negyedik epizódnak.

lana_a.jpg

"Ennél már nem is lehetnénk izatottabbak, mint hogy visszatérhetünk Lanával a Mátrixba" - nyilatkozta a bejelentésen Toby Emmerich, a Warner Bros. Pictures Group vezető igazgatója. "Lana egy igazi mágus. Egyedi és eredeti filmkészítő. Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy lesz az írója, rendezője és producere is a Mátrix Univezum következő fejezetének."

Habár több információ egyelőre nem áll rendelkezésre a Mátrix folytatás mikéntjeiről, a történetéről, esetleg Laurence Fishburne visszatértéről, de annyi biztos, hogy a forgatást jövő év elején fogják megkezdeni.

Szólj hozzá

hírek breaking hír Friss Mátrix Lana Wachowski Warner Brothers KeanuReeves cineartblog Mátrix4 CarrieAnneMoss Wachowski sisters