2019. aug 21.

Fény derült az új James Bond film címére!

írta: Horváth Simon Eszter
Fény derült az új James Bond film címére!

 A 25. James Bond film eddig nem szűkölködött a bökkenőktől. Először Danny Boyle rendező távozott a csapatból, hogy aztán Cary Fukunagának adja át a szerepét. Az újonc 007-es karakterét, Ana De Armast, valamint az őt játszó, Lashana Lynch színésznőt sem fogadták egyöntetű pozitív formában a rajongók. 

james-bond-25-title-no-time-to-die-1168069.jpg

A kedélyek rendezése érdekében az már biztos, hogy Daniel Craig visszatér még utoljára James Bondként, valamint visszatérő színészek még a filmben többek között Ralph Fiennes és Christoph Waltz is.

A negyedévszázados James Bond történet záróetűdje tehát, a “No Time To Die” címet viseli. Ez arra utalhat, hogy Bond a visszavonulásban sem találhat békét. Régi CIA-s ismerősétől, Felix Leitertől érkezik a kérés egy tudós kiszabadítására, de ahogy az lenni szokott, az események egy nagyobb, titkos bűnhálózatba gyűrűznek. Ezúttal veszélyes, új fegyvertechnológiával fűszerezve. Az csak hab a tortán, hogy mindezen bűnöknek a főgonosza James Bonddal, vagyis Daniel Craiggel szemben, A Mr. Robotból megismert Rami Malek lesz.

A film 2020., április 8-án sétál a magyar mozikba.

 

Videó forrása: Youtube.com

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi youtube hír érdekesség friss heti james bond filmajánló daniel craig danny boyle Hírek Hír heti filmajánló cineart Cineartblog