2019. aug 21.

Szakított a Marvel és a Sony - Pókember nem lesz része az MCU-nak

írta: gundyk
Szakított a Marvel és a Sony - Pókember nem lesz része az MCU-nak

A hír megdöbbentő és sajnálatos, hiszen az eddig már két filmet megért Tom Holland-féle Pókember a Marvel filmes univerzumának elkövetkezendő többi mozijában SEM tűnhet már fel. A karakter szerves része volt az eddigi Bosszúállók filmeknek is, és az önálló történetszála izgalmas és egyedi részét képezte a már kissé kiszámítható képregényhadjáratnak.

Sajnos a jövőben már nem élvezhetjük a karakter további kalandjait az MCU történetén belül. Az eddig hírek szerint a Sony még legalább két Pókember filmet szeretett volna Holland főszereplésével (és Jon Wattsszal a rendezői székben).  A Sony és a Marvel kezdetben nem tudott megegyezni a gyártási költségeken, aztán a Disney magasabb részesedést is szeretett volna kicsikarni (a hírek szerint 50-50%-ot). Elvileg felmerült az is, hogy az egyezséget kiterjesztik más Pókember-karakterekre is, viszont a Sony erről hallani sem akart. Nyilván nem volt hajlandó alább adni az igényeiből, hiszen pontosan tisztában van vele, micsoda arany tojást tojó tyúkot szorongat a kezében. A legutóbbi Pókember - Idegenben film volt a Sony történetének legsikeresebb mozija.

6b08c7dd-6115-4970-a986-a15b6d90ddc1.jpeg

A források szerint a Sony részéről Tom Rothman és Tony Vinciquerra teljes egészében felmondta a közös szerződést, így esély sem látszik Pókember további kalandjaira.

Az egészben az a legfurcsább, hogy a Pókember - Idegenben stáblistás jelenetei pontosan azt vetítették előre, hogy a kedvenc hálószövőnknek még nagy szerepe lesz a további filmekben.

Ezt már sosem tudjuk meg.

Szólj hozzá

blog hírek hír friss bosszúállók szaktíás Sony Pókember Marvel Tom Holland Kevin Feige cineart