2019. aug 23.

Ezra Miller megerősítette: jön a Flash film!

írta: bacsikinga
Ezra Miller megerősítette: jön a Flash film!

Ezra Miller azt mondta, hogy a The Flash film abszolút készülőben van. Amikor Miller csatlakozott a DC Univerzumhoz sok-sok évvel ezelőtt, mint Barry Allen, vagyis a Flash, úgy tűnt nemsokára megkapja szólófilmjét. Először egy rövid cameo erejéig beugrott a Batman  vs Superman-be, majd igazán az Igazság Ligájában mutatkozott be. A Warner Bros és a DC Films eredeti tervei szerint a Flash lett volna az első film a Zack Snyderrel való leszerződés után.

ezra.jpg

Azóta valahogy mégsem jött össze a dolog. Eleve sok rendező között körözött a produkció: Seth Grahame-Smith, Rick Famuyiwa, Johnathan Goldstein és John Francis Daley mind-mind érintve voltak az ügy kapcsán. Aztán a forgatókönyv: egy ponton Miller a saját elképzelései alapján megírta a saját forgatókönyvét! De a Warner Bros. megtagadta a mű használatát és Christina Hodsonnal (Birds of Pray) írattak egy újat és felkérték az Az 2.-t rendező Andy Muschettit a direktori székbe. Ez eddig az utolsó állapot, látszik, hogy vannak problémák…

flash.jpg

Most hogy úgy tűnik elrendeződtek a kreatív szakembereket érintő kérdések, tényleg jöhet a film. Ami nagy szerencse Ezra Millernek és rajongóinak, hiszen az eredeti szerződése ebben az évben járt le. Viszont most valószínűleg megállapodtak újra. A Warner Bros már amúgy is sokat invesztált bele Miller karrierjébe, hiszen az ő hatáskörükbe tartozó Legendás lények filmsorozatnak is ő az egyik fontos szereplője. A harmadik rész forgatása 2020 tavaszán fog elkezdődni, az önálló Flash film pedig ezután következhet, nagyjából 2021 táján. Vagyis a mozikba majd talán 2022-ben fog bekerülni.

Szólj hozzá

blog ajánló mozi hír friss marvel filmajánló Flash Hírek Hír Ezra Miller