2019. aug 24.

Egy trailer és csomó új infó érkezett A mandalóri sorozathoz!

írta: gundyk
Egy trailer és csomó új infó érkezett A mandalóri sorozathoz!

Izgalmas napok elé néznek a Star Wars és a Marvel rajongók, hiszen augusztus 23 és 25 között zajló D23 expón a Disney sorra mutatja be az érkező Disney+ streamingszolgáltatásához gyártott új kontentjeit.

Az Expón a The Mandalorian panelt Jon Favreau, a sorozat kiötlője és Dave Filoni, a The Clone Wars és Rebels sorozatok atyja, valamint a The Mandalorian egyik rendezője nyitották meg.

Jon Favreau érdeksségeket árult el a készülés pillanatairól, valamit színpadra hívta a szereplőket is. Főszerepben Pedro Pascal, aki magát A mandalórit alakítja, de szerepet vállalt még Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, illetve Werner Herzog is. 

69107195_2916813538543677_6854293120335478784_n.jpg

Favreau megerősítette, amit már korábban elárult, hogy a A Jedi visszatér és Az ébredő Erő közötti időkben járunk. A Birodalom felbomlásával káosz uralkodik a Galaxisban, ami központi irányítás híján veszélyes hellyé vált és önkényes igazságosztók róják a vidéket, akik ellen mindenki igyekszik megvédeni magát.

Ha mindez már önmagában nem lenne elég a rajongók számára, itt van az első hivatalos trailer!

A The Mandalorian sorozat november 12-én érkezik a Disney+ szolgáltatóra.

Szólj hozzá

blog sorozat youtube trailer hír Star Wars Disney Jon Favreau Dave Filoni The Mandalorian disney+ Cineartblog A mandalóri