2019. aug 24.

Ewan McGregor újra felölti Obi-Wan Kenobi köpenyét!

írta: gundyk
Ewan McGregor újra felölti Obi-Wan Kenobi köpenyét!

A mai napon nem csak A mandalóri sorozathoz érkezett egy vadiúj előzetes, hanem a többek által már pletykált Obi-Wan sorozatot is bejelentették!

Már korábban is szó esett egy esetleges Obi-Wan antológiafilmről, amiről maga Ewan McGregor is örömmel nyilatkozott, miszerint szívesen eljátszaná újra a híres Jedi mestert. A Solo: Egy Star Wars történet nem túl sikeres fogadtatása után a Disney fejesei jegelték a projektet, de szerencsére maga az ötlet új köntösben végül megvalósul.

star-wars-obi-wan-kenobi-movie.jpg

A D23 Expó mai napján Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke ment fel a színpadra és egy szokásos Star Wars Show-t megtartva, rendkívül sejtetősen vezette fel a sorozatot. Természetesen, aki egy kicsit is jártas a Star Wars hírekben tudhatta, hogy bizony Obi-Wan Kenobira utalgat, ami Ewan McGregor színpadra lépésével teljes mértékben be is bizonyosodott.

A sorozatról nem tudtunk meg sok mindent, de annyi bizonyos, hogy a Solo: Egy Star Wars történet cselekménye közben veszi fel a fonalat, így nagy valószínűséggel Darth Maul karaktere is felbukkanhat a sorozatban.

Kiváncsian várjuk!

Szólj hozzá

hírek sorozat youtube hír friss Star Wars Hírek Disney Lucasfilm Kathleen Kennedy Obi-Wan Kenobi cineart disney+ Cineartblog D23