2019. sze 05.

Átkozott boszorkák eredet történettel érkezik az HBO

írta: Horváth Simon Eszter
Átkozott boszorkák eredet történettel érkezik az HBO

A Nicole Kidman és Sandra Bullock főszereplésével készült klasszikus Átkozott boszorkák film előzmény történettel érkezik az HBO szárnyai alól.

Az Átkozott boszorkák film alapjául szolgáló regény "a ludas" az előzmény kapcsán, ugyanis a regény (ahogy valójában a filmben is) a Sandra Bullock és Nicole Kidman által játszott boszorkák őseinek történetét mutatja be, kikötve a végén a filmben is megjelenő történetnél, melyet már oly sokszor élvezhettünk moziban, vagy a televízióban. Tehát az előzmény sorozat, az ősök történetére fókuszál majd.

260698-atkozott-boszorkak-sandra-bullock_775x400.jpg

Az HBO által készített minisorozatban a főszereplők az eredeti film nagynéni karakterei és a testvérük, (aki a filmben nem jelent meg) a titokzatos Vincent lesz, a színészgárdáról, és a premierről azonban még hivatalos információt nem közölt a csatorna.

A történet a hatvanas évek New Yorkjában játszódik, ahol a trió próbál megküzdeni a társadalomba való beilleszkedéssel, kevesebb sikerrel mint arra számítottak volna. A nővérpáros végül a hétköznapi praktikák varázslataiban találja meg a helyét, míg Vincent váratlan és páratlan boszorkány útra tér, titokzatos örökséget hagyva maga után. A sorozat másik feszültsége a család nő tagjait sújtó átok, mely az Átkozott boszorkák filmben is megjelenik: a család minden női tagjának szerelme az átok miatt meghal, és szerelmük nem teljesedhet ki.

15262_608x456.jpg

Pontos premier dátumról még nincs hír tehát, azonban a forgatókönyvíró már adott: a Jessica Jones sorozatot is jegyző Melissa Rosenberg ragadja meg a tollat, hogy olyan 10 részes minisorozatot írjon a boszorkány rajongóknak, hogy kedvük támadjon éjfélkor margharitát inni, és a konyhában táncolni, csak úgy, mint Nicole Kidman és Sandra Bullock az Átkozott boszorkák filmben.

 

Képek forrása: instyle.com

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi hbo youtube trailer hír szerelem disney átok érdekesség friss televízió heti marvel nicole kidman sandra bullock filmajánló boszorkány mini sorozat practical magic Hírek Hír jessica jones heti filmajánló cineart Cineartblog átkozott boszorkák