2019. okt 10.

Jobbnál jobb nevek a Halál a Níluson stábjában

írta: bacsikinga
Jobbnál jobb nevek a Halál a Níluson stábjában

A 2017-es Gyilkosság az Orient expresszen sikerét követően újabb Poirot történet várható a mozikba, nem is akármilyen szereposztással!

Az előző film is csodálatos nevekkel operált: Judi Dench, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena, Penélopé Cruz, Johnny Depp, csak hogy egy párat mondjak. A Halál a Nílusonban is sok jelentős névvel találkozhatunk: a főszereplőt játszó Kenneth Branagh (, aki filmjeiben előszeretettel osztja magára a főszerepet, szegény a Hamupipőkénél ezt nem tehette meg,) mellette ott lesz Gal Gadot (Wonder Woman), Annette Bening (Amerikai szépség), Rose Leslie (Trónok harca); Armie Hammer (Szólits neveden); Letitia Wright (Fekete párduc); Russel Brand (St. Trinian's) és még sokan mások.

deathonthenil.png

A történet szerint Poirot éppen jól megérdemelt vakációját tölti Egyiptomban, a Níluson hajókázva. Az általában vidámnak és jómódúnak tűnő társaság nyugalmát egy éjjel pisztoly dörrenése zavar meg, ami sok sérelmet és emberi érzelmet hoz elő. A felbolydult bagázsban kell rendet teremtenie nagybajszú belgánknak, amiben segítségére lesznek kis szürke agysejtjei.

Szólj hozzá

blog hírek ajánló film mozi hír érdekesség friss heti filmajánló Hírek Hír Agatha Christie cineart Cineartblog Halál a Níluson