2019. okt 15.

A Star Wars: Lázadók kora szereplői feltűnnek a Mandalorianban is!

írta: Horváth Simon Eszter
A Star Wars: Lázadók kora szereplői feltűnnek a Mandalorianban is!

A Mandalorian az első élőszereplős akciósorozat a Star Wars univerzumából. Most már biztos, hogy a történet, kapcsolódva a Lázadók korához, a korábbi animációs sorozat egy-egy szereplőjét is felvonultatja majd a történetben.

Mindemellet azonban nem csupán egy újabb Star Wars mellékszálnak vagy előzménytörténetnek lehetünk majd szemtanúi, hanem a John Favreu által jegyzett sorozat a Star Wars filmek által hagyott réseket is hivatott betölteni. Elsőre nagy falatnak tűnhet mindez, azonban Favreu kezeiben nem lehet rossz helye a cselekményvezetésnek.

 

A We Got This Covered hírfórum és magazin értesülései szerint tehát a Mandalorian számos karakternek történetrészt ad a népszerű és közkedvelt Lázadók korából, azonban még csak találgathatunk, hogy kik lesznek ezek a karakterek. A leglogikusabb választás Ahsoka Tano, vagy Jedi Padawan lenne, ám a Lucasfilm mindezt sem cáfolni sem megerősíteni nem tudta.

A sorozat történetéről azonban többet tudunk: a sorozat fináléja, az Endori csata köré épül majd, kifuttatva így a szálakat a Jedi visszatér sztorijához.

A Mandalorian premierje következő hónapban várható a Disney Pluson. Mi már alig várjuk, hiszen nagy titok övezi a sorozatot, reméljük azért, mert lenyűgöző élményeket akar majd nyújtani a nézőknek.

 

d4ilxfsxoag2ck9.jpg

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi star wars youtube trailer hír disney érdekesség friss heti filmajánló Hírek Hír heti filmajánló cineart mandalorian Cineartblog john favreau