2019. nov 11.

Liam Neeson újra Qui-Gon Jinnként?

írta: andrasrozsa
Liam Neeson újra Qui-Gon Jinnként?

qui-gon-jinn.jpg

Ahogy már korábban mi is írtunk róla, Ewan McGregor hivatalosan is bejelentette, hogy visszatér Kenobiként az új Obi-Wan sorozatban. A széria a Disney legújabb platformján, a Disney Plus TV-n lesz látható. Eddig McGregor volt az egyetlen, akiről biztosan tudhattok, hogy visszatér régi szerepéhez, ám talán most teljesül a Star Wars rajongók egy másik vágya, miszerint Liam Neesont újra Qui-Gon Jinnként láthatják viszont.

Ez a hír egyelőre nem kapott hivatalos megerősítést, viszont ha hihetünk a We Got This Covered forrásainak, valószínű, hogy a színész újra a jedi mester bőrébe bújik. Azért is reménykedhetünk ebben, hiszen az említett oldal már májusban tudta, hogy McGregor is visszatér, még a hivatalos bejelentés előtt. 

Bár egyelőre az egész csak spekuláció, valamint azt sem tudjuk, hogy melyik produkcióban tér majd vissza. Lehet csak visszaemlékezések formájában, de az is lehet, hogy az Obi Wan sorozatban bukkan újra fel. Mindenesetre valószínűleg ez a hír minden Star Wars rajongónak ad egy kis reményt, hiszen már a Baljós árnyak óta nem találkozhattunk a mesterrel. 

 

~wegotthiscovered

Szólj hozzá

blog ajánló starwars sorozat film premier mozi hír disney érdekesség friss heti ewan mcgregor filmajánló liam neeson csillagok haboruja heti filmajánló cineart Cineartblog baljos arnyak