2020. nov 11.

Mads Mikkelsen és barátai jól berúgnak az Another Round előzetesében

írta: Szalai Szimi
Mads Mikkelsen és barátai jól berúgnak az Another Round előzetesében

A méltán híres Vadászat rendezője Thomas Vinterberg most ismét összeállt Dánia ékkövével, Mads Mikkelsennel, és egy újabb filmmel készültek.

another-round-mads-mikkelsen.jpg

A tanítás és főleg tanárnak lenni messze sem könnyű munka, mindegy, hogy milyen tantárgyról van szó vagy hogy melyik országról beszélünk, ennek a szakmának megvannak a maga örömei és nehézségei. Az új film, az Another Round azt mutatja be, ahogy négy tanár egy eléggé sajátos verzióját választja a mindennapi kellemetlenségek  enyhítésére, azaz sok ivással. És itt most nem a vízre gondolunk.  

Ahogy azt az előzetes is mutatja, a négy tanár egyezséget köt, hogy hétköznaponként munkaidőben, a véralkohol szintjüket mindig 0,05% körül tartják, hiszen hitük szerint ez az ideális szint, amikor az ember jól érzi magát, szociálisan nincs még korlátozva az alkohol által, viszont elviselhetőbbé teszi a mindennapokat. Azonban ez semmi jóra nem vezethet.  

Mikkelsen mellett a filmben feltűnik még Thomas Bo LarsenMagnus Millang, és Lars Ranthe. A forgatókönyvet a rendezővel Tobias Lindholm írta.

A film december 4-én debütál a mozikban.

Szólj hozzá

ajánló hír Előzetes Mads Mikkelsen Thomas Vinterberg