2020. nov 14.

Keanu Reeves forgatásnak álcázott bulit tartott a Mátrix 4 alatt

írta: Csurilla Dániel
Keanu Reeves forgatásnak álcázott bulit tartott a Mátrix 4 alatt

mcdmare_ec022-1.jpg

A jelenleg Berlinben forgó Keanu Reeves szuperprodukció, a Mátrix 4 stábja állítólag megszegte az egészségügyi előírásokat a koronavírus járvány alatt, mikor forgatásnak álcázott afterpartit tartottak az utcán.

A Babelsberg filmstúdió előtt nagyjából 200 stábtag és színész parádézott, kiknek az értesülések szerint tagja maga Keanu Reeves is. A német szabályozás szerint azonban csak 50 fős rendezvényeket tarthatnak, és a forgatásról szabaduló stáb ennek létszámát jóval meghaladta. A Mátrix 4 forgatását a német kormány jóváhagyta, azonban a bulit be kellett volna jelenteni.

unnamed_5.jpg

A híresztelések szerint a rendezvény vendégei „hivatalosan statisztaként” voltak bejelentve az eseményre, melyre a Mátrix producerei úgy hivatkoztak, hogy „ünnepi jelenetet forgatnak”. A Babelsberg vezetősége helyesnek ítélte, hogy a forgatás legvégére időzítik a „jelenetet”. Egy 39 éves vendég szerint „sem csapó, sem forgó kamera nem volt” a rendezvényen.

Vajon forgatás volt, vagy annak álcázott buli?

Egy másik vendég úgy nyilatkozott, hogy „PCR koronavírus teszt járt minden résztvevőnek, és nagyon biztonságos volt a rendezvény”. Állítása szerint a „maszkhasználat kötelező volt, azonban nem mindenki tartotta be azt”. A német hatóságok részletes beszámolót kérnek a babelsbergi stúdiótól a „forgatás” kapcsán.

A Mátrix 4 jelen állás szerint 2021. december 22-én kerülhet bemutatásra.

the-filming-of-matrix-4-has-been-indefinitely-delayed-after-us-president-donald-trump-banned-travel-to-and-from-europe-.jpg

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi berlin hír mátrix rendezvény vicces érdekesség friss matrix forgatás heti érdekességek keanu reeves filmajánló törvényszegés warner bros Hírek Hír lana wachowski john wick heti filmajánló cineart németfilm Cineartblog cineartblog CineArt mátrix 4