2020. nov 25.

A Hulu-n lesz látható Mel Gibson és Frank Grillo időhurkos akciófilmje

írta: Csurilla Dániel
A Hulu-n lesz látható Mel Gibson és Frank Grillo időhurkos akciófilmje

Joe Carnahan (Füstölgő ászok, Narkó, A szupercsapat, Fehér Pokol) legújabb filmjére rájárt a rúd, ugyanis miután 2018-ban megvásárolta az Entertainment Studios Motion Pictures a Boss Level c. időhurok-akciófilmet Mel Gibson és Frank Grillo főszereplésével, a 2019-es premierből nem lett semmi, és a stúdió dobta a filmet idén júniusban.

A Hulu azonban felvásárolta a filmet, melynek még ugyan nincs hivatalos bemutatója, de máris kiszivárgott torrent oldalakra. A Boss Level története szerint egy különleges kommandós (Grillo) időhurokba csöppen halála napján. Elindul egy végeláthatatlan nyomozás, melyben terhelő bizonyítékok látnak a főhős számára napvilágot egy megalomániás tábornokról (Gibson).

bosslevel-frankgrillo-melgibson-sword.jpg

Mielőtt beköszöntött volna a koronavírus, Carnahan februárban levetítette szűk körben a Boss Level-t, mely rendkívül pozitív fogadtatásokban részesült. A Hulu számára ez a második időhurok film, mely felvásárlásra került az Andy Sandberg-féle remek függetlenfilm, a Palm Springs után. Carnahan egy korábbi, 2014-ben internetre bocsátott B-akciófilmje, a Felnyomva (Stretch) – mely egyébként remek műfaji film – hasonló sorsra jutott. A rendező legutóbb a Bosszúvágy (Death Wish) Bad Boys 3 forgatókönyvéért felelt.

A film további főszereplői a Grillo karakterének feleségét alakító Naomi Watts, Will Sasso, Ken Jeong, Annabelle Wallis és Michelle Yeoh. A Boss Level előzetese hivatalosan tegnap érkezett, a film várhatóan jövő év elején mutatkozik be a Hulu-n.

Gibson legutóbb a Fatman c. akció-vígjátékban tűnt fel, míg Grillo az idei év egyik legpocsékabb akciófilmjében, a Nicolas Cage-vezette Jiu Jitsu-ban. Mindkét filmről hozzájuk illő kritikát készítettünk.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek előzetes film premier mozi star wars trailer hír karácsony disney érdekesség friss mel gibson nicolas cage érdekességek bruce willis naomi watts filmajánló akciófilm hulu liam neeson mortal kombat palm springs jiu jitsu időhurok bosszúvágy bad boys 3 fatman fehér pokol frank grillo death wish Michelle Yeoh cineart mandalorian cineartblog mandalóri boss level andy sandberg