2020. dec 08.

Kikerült A Gyűrűk Ura sorozat szereplőinek névsora

írta: Csurilla Dániel
Kikerült A Gyűrűk Ura sorozat szereplőinek névsora

J.R.R. Tolkien világteremtő regényciklusának karakterei szinte megszámlálhatatlanok, így nem érheti a rajongókat meglepetés, hogy derült égből mennyi új, többnyire ismeretlen színész csatlakozott az Amazon Prime Video oldalán debütáló A Gyűrűk Ura élőszereplős sorozatához.

lord-of-the-rings-cast-750x400.jpg

A streaming csatorna egymilliárd dolláros befektetéséhez csatlakozott Cynthia Addai-Robinson, Maxim Baldry, Ian Blackburn, Kip Chapman, Anthony Crum, Maxine Cunliffe, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Thusitha Jayasundera, Fabian McCallum, Simon Merrells, Geoff Morrell, Peter Mullan, Lloyd Owen, Augustus Prew, Peter Tait, Alex Tarrant, Leon Wadham, Benjamin Walker és Sara Zwangobani.

A sorozat készítői, J.D. Payne és Patrick McKay így nyilatkoztak: „A világ nagyszabású, változatos és csupaszív, melyet egymaga Tolkien teremtett. Ezek a kiváló, tehetséges színészek, akik a világ különböző részeiről származnak, azt reprezentálják, hogy az éveket átölelő szereplőválogatás kiemelkedő művészek keresésében sikerrel zárult. Az Amazon új sorozatának internacionális szereplői nem csupán sztárparádé, hanem egyszerre egy kialakult család is egyben. Büszkén és izgatottan üdvözöljük őket Középföldén.”

numenor-lord-of-the-rings.jpg

Bár a készítők még nem rendelkeznek filmes, vagy sorozatos portfóliókkal, a híresztelések szerint az Amazon A Gyűrűk Ura sorozata a Másodkorban, egy 3441 éves időszakban fog játszódni, mely a Númenor kora. 2021-ben, amikor a forgatás kezdődik, valószínűleg további részleteket, valamint kitűzött premierdátumot is közölhetünk a rajongókkal.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló sorozat premier hbo hír amazon érdekesség friss érdekességek lord of the rings a gyűrűk ura peter jackson tolkien középfölde sorozatajánló trónok harca j.r.r. tolkien emilia clarke peter dinklage kit harrington cineart cineartblog másodkor númenor kora