2021. jan 15.

Tovább bővül a Moon Knight című Marvel sorozat szereplőgárdája

írta: Csurilla Dániel
Tovább bővül a Moon Knight című Marvel sorozat szereplőgárdája

may_el_calamway.jpg

A Moon Knight főszereplője, Oscar Isaac mellé a Ramy c. sorozat sztárja, Maya Calamawy csatlakozik, azonban egyelőre arról nincs információ, hogy kit fog alakítani a színésznő. A szuperhőssorozat rendezői Justin Benson, Aaron Moorhead és Mohamed Diab lesznek, míg a showrunner pozíciójában Jeremy Slater (Az Esernyő Akadémia) fog szolgálni. A Moon Knight forgatása márciusban kezdődik Budapesten.

Marc Spector/Moon Knight (magyarul Holdlovag) egy CIA veterán, akit egy terrorszervezet kiiktat, azonban Khonshu, a holdisten visszahozza őt az életbe, és különleges képességekkel ruházza fel a katonát. Spector hamarosan négy különböző személyiséget fejleszt ki magában, amik az irányításra törekszenek testében.

moon-knight-marc-spector-the-illuminerdi.jpg

A sorozat egyike azon tizenegy Marvel-szériának, amelyeket a Disney decemberben bejelentett, majd készítésüket gőzerővel megkezdte. További sorozatok a WandaVízió, a The Falcon and the Winter Soldier, a What If…?, a Ms. Marvel, a Hawkeye, Loki, a She-Hulk, a Secret Invasion, az Armor Wars és a Marvel Legends.

A Moon Knight eddigi szereplőihez további színészek csatlakoznak majd a közeljövőben. Leghamarabb a WandaVíziót láthatjuk az első sajátgyártású MCU-sorozatként, amely a Disney+ oldalán január 15-én debütált.

Szólj hozzá

hírek harrison ford sorozat star wars hír disney érdekesség marvel érdekességek loki vasember hulk robert rodriguez george lucas chris evans carrie fisher avengers sorozatajánló jj abrams wonder woman amerika kapitány mark hamill bosszúállók jeremy renner oscar isaac tom hiddleston adam driver Samuel L. Jackson pedro pascal gal gadot Jon Favreau cineart mandalorian cineartblog esernyő akadémia mandalóri wonder woman 1984 baby yoda moon knight maya calamawy