2021. jan 24.

King Kong lehet az emberiség védelmezője a Godzilla vs. Kong-ban

írta: Szalai Szimi
King Kong lehet az emberiség védelmezője a Godzilla vs. Kong-ban

godzilla-vs-kong-clip.jpg

Beindult a film marketing kampánya és egyre több dolgot tudhatunk meg a két szörny csatájáról. Egy korábbi jelenetsorban láthatjuk visszatérő szereplőként Millie Bobby Brownt, de emellett a főszereplőink, Godzilla és Kong is összecsapnak. Míg az óriásgyík radioaktív sugarat lő, addig Kong egy fegyverrel a kezében ugrik felé. Ez már önmagában elég indok, hogy tűkön ülve várjuk a csatát.

Az új felfedett pár másodperben azt figyelhetjük meg, hogy az emberek körében Kong a megmentő, védelmező. Ezt a következtetést abból vonhatjuk le, hogy a klipben látható kislány egy Kong babát tart a kezében fel, a háttérben pedig az élet nagyságú óriás gorilla közeledik felé.


Habár Godzillát egy ősi védelmezőként tartják számon, aki felbukkan időközönként, amikorveszély fenyegeti a bolygót, hogy megakadályozza a pusztulást, nem feltétlenül az emberek mellett áll. Ha úgy adódna, hogy az emberiség fenyegetést jelentene a Földre nézve, könnyen elképzelhető, hogy a hatalmas radioaktív gyík az emberek ellen fordul. Itt jöhetne képbe King Kong, aki viszont az embereket védhetné meg.

Hamarosan érkezik a film első hivatalos előzetese, de addig is be kell érnünk a csipetnyi másodpercekkel, amelyeket eddig megosztottak.

Szólj hozzá

film premier mozi kong godzilla king kong Hír Cineartblog millie bobby brown cineartblog godzilla vs kong