2021. feb 05.

Újabb Marvel színész tér vissza a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

írta: Csurilla Dániel
Újabb Marvel színész tér vissza a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

anthony-mackie-sebastian-stan-falcon-winter-soldier-marvel.jpg

A folyamatosan terjeszkedő Marvel-univerzum első sorozata a WandaVízió, mely szoros kapcsolatot ápol a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában történetével, azonban nem csupán az Elizabeth Olsen és Paul Bettany által vezetett Disney+ sorozatban láthatunk visszatérő arcokat, hanem a márciusban érkező The Falcon and the Winter Soldier-ben is.

Az Amerika Kapitány-filmek spinoff-szériája a Sólyom (Anthony Mackie) és a Tél Katonája (Sebastian Stan) köré épülő sorozat, és Chris Evans Bosszúállójának elvesztéséről, illetve az ikonikus pajzsról fog szólni a kémtörténet, amelyben Don Cheadle visszatér James „Rhodey” Rhodes, avagy Hadigép szerepében.

Az az egyik legszórakoztatóbb része az MCU-nak, hogy már egymás történetében is szerepelhetünk, ráadásul új médiumban láthatjuk ezeket a karaktereket. Ahogyan a mozifilmek esetében, úgy a televíziós sorozatok szempontjából is saját történetet kapnak a kedvenc karakterek, amelyek mind összefüggenek.” – mondta az Oscar-jelölt Cheadle.

rhodey-don-cheadle-falcon-and-the-winter-solider-750x400.jpg

A színész korábban A Hangya szólófilmjében tűnt fel kisebb szerepre a Végtelen háború és a Végjáték mellett, ugyanakkor egyaránt főszerepet vállalt a készülő Armor Wars Marvel-sorozatban is, amely arról szól, hogy Tony Start technológiája rossz kezekbe kerül. Cheadle izgatott a további MCU szerepei miatt, és alig várja, hogy a rajongók láthassák a The Falcon and the Winter Soldier-t.

Az új Marvel-sorozat március 19-én érkezik a Disney+ streaming oldalra, és ismét feltűnik Emily VanCamp, Daniel Brühl, William Hurt és számos további MCU-sztár a The Falcon and the Winter Soldier szereplői között.

Leghamarabb mozikban a Fekete Özvegyet láthatjuk május 7-én, mely majdnem másfél év után az első Marvel-film lesz a Pókember: Idegenbent követően.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek előzetes sorozat premier hír bemutató érdekesség friss marvel cameo scarlett johansson érdekességek szuperhős hangya robert downey jr chris evans avengers kémfilm don cheadle paul rudd sorozatajánló végjáték paul bettany amerika kapitány bosszúállók sebastian stan benedict cumberbatch elizabeth olsen doctor strange Fekete Özvegy ant-man Anthony Mackie infinity war végtelen háború cineart cineartblog wandavision wandavízió