2020. jan 18.

Al Pacino annyira be volt állva a '75-ös Oscaron, hogy Jeff Bridges mondta el neki éppen mi történik!

írta: andrasrozsa
Al Pacino annyira be volt állva a '75-ös Oscaron, hogy Jeff Bridges mondta el neki éppen mi történik!

2057763_al-pacino-2-afp.jpg

A színészóriás a január 16-án adásba került Jimmi Kimmel Live-ban árulta ezt el, egy Az ír című film kapcsán folytatott interjú során, mely nem mellesleg 10 Oscar - jelölést kapott.

A 79 éves színész az Oscar jelöléseiről beszélt Jimmy Kimmellel, külön kiemelte a harmadik jelölését, melyet a Keresztapa 2-ért kapta. Azért volt ez számára olyan különleges, mert ahogy ő fogalmazott, ott volt a gálán, bár nem volt teljesen önmaga.

Az átadón elmondása köszönt, odaköszönt Jeff Bridgesnek, aki akkor a Legjobb Férfi Főszereplő kategóriában volt jelölve a Villám és Fürgelábért, és azt mondta neki, nem gondolja, hogy eljutnak a legjobb színész kategóriájáig. Már egy óra eltelt és még nem adták át a nekik járó díjat. Bridges ekkor odafordult Pacinohoz egy olyan tekintettel, amit a 79 éves színész elmondása szerint soha nem fog elfelejteni, és azt mondta: "Már három óra eltelt."

Al Pacino beszélt még a Keresztapa 2 elkészítésérél és Az Írről is. A teljes interjú itt tekinthető meg:

~JustJared

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi oscar youtube trailer hír 1956 1994 disney díj érdekesség friss heti marvel keresztapa filmajánló al pacino adam sandler alpacino godfather jimmy kimmel csettintés bosszúállók the irishman Hírek Hír thanos heti filmajánló cineart Cineartblog 20 éves a harcosok klubja az ír jimmi kimmel live jeff bridges.