2020. nov 04.

Josh Duhamel bankot rabol a ’Bandit’ című filmben

írta: Csurilla Dániel
Josh Duhamel bankot rabol a ’Bandit’ című filmben

Példátlan sikerű, remek rajongói film a Nathan Fillion főszereplésével készült Uncharted, aminek a rendezője, Allan Ungar most nagyjátékfilmes debütálását tervezi a Bandit c. bankrablós filmben, melynek főszereplője John Duhamel lesz.

081715_n_ff13001651.jpg

A film egy igaz történeten alapul majd, amiben egy amerikai bankrabló életét követjük, amint Kanada legkeresettebb bűnözője válik belőle, akit úgy neveznek, hogy a Flying Bandit, avagy A repülő bandita. Ez azért is érdekes, mert eddig Duhamel a jófiú, a katona, a családapa szerepében tündökölt a Menedék, a Minden kút Rómába vezet, a Transformers-filmek és az Ilyen az élet férfi főszerepeiben.

A várt projekt a kanadai rendező személyes filmje, melyet Ungar úgy jellemez, hogy „akciódús, hihetetlen, igaz történet a világ egyik legvakmerőbb és legkarizmatikusabb rosszfiújáról”. Hogy vajon a Tom Cruise-féle Barry Seals nyomdokaiba tud lépni, vagy csupán egy lakossági forgalmazásra kibocsátott film lesz, azt nem lehet tudni, azonban Ungar jelenléte bizalomra ad okot. Aki nem hisz, tekintse meg Nathan Drake szerepében Nathan Filliont.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi youtube trailer hír disney érdekesség friss heti bankrablás érdekességek bandit transformers fergie black eyed peas filmajánló michael bay bankrabló josh duhamel uncharted nathan fillion tom holland Hírek Hír nathan drake rajongói film heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog