2019. júl 03.

A Bosszúállók csak nem bírtak az AVATAR-al!

írta: CineArt Studió
A Bosszúállók csak nem bírtak az AVATAR-al!

A Bosszúállók a premier után 12 nap alatt termelt 2 milliárd dollárt, így nem is volt kérdéses, hogy utolérik e az Avatart. A Film mozi forgalmazása hivatalosan Vasárnap fejeződött be, így könyvelhetjük, hogy hiába küldték újra moziba a Bosszúállók bővített kiadását, a szuperhősök csak nem bírtak a kék lényekkel. A két film között röpke 25 millió dollár bevételkülönbség maradt, ami azér nem jó, de nem is tragikus. Igaz a Bosszúállók negyedik része 10 héten keresztül volt látható a mozikban, még az Avatar kicsivel több 34! héten keresztül volt a vásznon. Így hát ez akárhogy nézzük nagyszerű teljesítmény.

avengers-endgame-avatar-worldwide-box-office.jpg

Ha az egész Bosszúállók sorozatot nézzük (23 filmet) akkor magasan vezeti a listát, hiszen 21.535 milliárd Dollárt (615.63 milliárd forint) hozott a Marvel vagyis a Disney konyhájáraí és itt a Pókember - Idegenben is, a rajongók lelkesedése a filmmel kapcsolatban sem csökkent. Tehát ez az összeg csak nőni fog ;)

Szólj hozzá

blog hírek előzetes film mozi avatar hír disney érdekesség bosszúállók Hírek Hír Disney Avatar Thanos thanos cineart Cineartblog