2019. aug 10.

Mennyit kell várni a Galaxis Őrzői újabb kalandjára?

írta: Horváth Simon Eszter
Mennyit kell várni a Galaxis Őrzői újabb kalandjára?

A Marvel negyedik fázisát az elmúlt hetekben mutatták be, azonban a James Gunn által jegyzett A galaxis őrzői vol. 3 csak érintőlegesen került szóba. Kevin Feige megerősítette, hogy az őrzők harmadik kalandja ott van a jövőbeli filmes tervek közt, premierdátummal nem szolgált.

james_gunn_forgatokonyvebol_keszul_a_galaxis_orzoi_3_screenshot_20190605172529_1_original_560x313_cover.jpg

Kép forrása: puliwood.hu

A nyilvánosságra hozott egyéb premiereket látva azonban tudjuk, hogy a James Gunn kezei közül kikerülő The Suicide Squad bemutatójára 2021 augusztusában kerül sor , így az Őrzők 2022-nél előbb nem vehetik be a vásznakat. A Marvel fő informátora, Charles Murphy szerint Űrlordék 2022. májusában debütálhatnak.

Mi vár még addig?

2022. február 22-én a Fekete Párduc második felvonása, később, 2022. július 29-én egy újabb Marvel mozi, cím nélkül. A találgatások szerint az újabb Pókember filmről lehet szó. Murphy twitter posztjában emellett egy titokzatos 2024. májusi dátum is helyet kapott, ami a szövegben egy meglepett szmájlival van kiegészítve, így valószínűleg a rajongók is padlót fognak majd az új eseményektől a Marvel univerzumát illetően.

 

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes film premier mozi trailer hír érdekesség friss marvel comic con filmajánló james gunn bosszúállók Hírek Hír MARVEL Chris Pratt cineart Cineartblog marvelstudio