2019. aug 18.

Ewan McGregor újra Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik!

írta: bacsikinga
Ewan McGregor újra Obi-Wan Kenobi bőrébe bújik!

Rengeteg pletyka szólt arról, hogy tervbe van véve egy önálló Kenobi film, ám a Han Solo film sikertelensége után kétszer meggondolják a Disney-nél, biztosan akarnak-e antológia filmeket készíteni. Ám most egy viszonylag biztos hír kapott szárnyra, miszerint Ewan McGregor aláírt Kenobi szerepére, na de mégis miben?

obiwan.jpg

A Cinelinx információi alapján McGregor "tollat rakott a papírra és tintával biztosította visszatértét a szerződésen, mint az ikonikus jedi mester." Ha minden igaz, a hírt két forrásból is megerősítették, és úgy tűnik, hogy a Kenobi, mint sorozat fog megjelenni a Disney+-on.

Hivatalos megerősítést még persze nem kaptunk a sorozatról, de remélhetőleg a D23 Expo után többet tudunk majd. Eleve talán megkapjuk az első jelenetfotókat a The Mandalorian sorozatból, vagy akár a Cassian Andor szériából. Mindenki szurkoljon a Kenobiért és a Solo 2-ért egyaránt.

1503060842-attack02.jpg

Ewan McGregor visszatérte az én szempontomból csak jó hír lehet. A sokat vitatott előzménytrilógia számomra legjobb eleme az ifjú Obi-Wan karaktere. Hogy jó lesz-e csak a tv-képernyőkön látni? Kérdéses. Egy ilyen látványos sci-fi számára a mozi a legjobb közvetítő. Meglátjuk milyen lesz a Mandalorian addig.

 

Szólj hozzá

hírek ajánló sorozat mozi hír szerződés Star Wars Disney Lucasfilm Ewan McGregor Obi-Wan Kenobi cineart Cineartblog