2020. jan 28.

Itt az új Amerika Kapitány

írta: bacsikinga
Itt az új Amerika Kapitány

2020 őszén érkezik a Disney+-ra a Sólyom és a Tél Katonája című Marvel sorozat, amiről egyre több információ derül ki szépen lassan. Egyrészt feltűnik ismét Sharon Carter (Emily VanCamp) és Zémó báró (Daniel Brühl), ráadásul utóbbi immáron a képregényekhez közelebb álló lila maszkban. Másrészt megkapjuk Amerika Kapitány helyettesét is, a kormány által kinevezett U.S. Agentet.

sharon-carter.jpgbaron-zemo.jpg

A két nagy visszatérő után jött a hír, hogy a sorozathoz igazolt a John Wick egyik írója, Derek Kolstad is, ami már jó esély a sikerre. És most jön a lényeg: megcsodálhatjuk forgatási fotókon az új Amerika Kapitányt. Ebből a névből a rajongók Chris Evans búcsúja után nagy eséllyel Sam Wilson Amerika Kapitányára gondolnak, aki átvette a pajzsot. Azonban most nem róla van szó, hiába ő az egyik, akinek a nevével fémjelezték a sorozatot. A képregények világában ismerős emberek számára talán nem idegen John Walker neve. Az ő kódneve a már fentebb is emlegetett U.S. Agent, ami még az "Amerika Kapitánynál" is jobban utal megbízói kilétére. Az U.S.A kormánya által kijelölt címbitorlóval kapcsolatban egyelőre kérdéses, hogy a jók vagy a gonoszok oldalán fog-e feltűnni. Az viszont a lenti képeken bárki számára látható, miszerint valahogyan hozzá került a Kapitány pajzsa. Gyanús.

A szupererejét egy gyógyszeres kezelés következményeként megszerző Walker bőrébe az a Wyatt Russell bújik, aki többek között az Overlordban, a 22 Jump Streetben, valamint a Black Mirror egyik epizódjában tűnt fel. Kurt Russell és Goldie Hawn fiára nehéz küzdelem vár a rajongókkal, hiszen a sokak által bálványozott Kapitány magasra tette a lécet.

the_falcon_and_the_winter_soldier_screenshot_20200123112145_2_original_2400x1200.jpgthe_falcon_and_the_winter_soldier_screenshot_20200123112145_3_original_2400x1200.jpg

A Sólyom és a Tél Katonája kis hazánkba csak 2021-ben érkezik, amikor bevezetik hozzánk is a Disney+ szolgáltatását.  Addig is figyelhetjük az egyre gyűlő információmorzsákat.

Szólj hozzá

hírek ajánló film mozi disney érdekesség friss heti marvel filmajánló amerika kapitány bosszúállók Hír cineart Cineartblog