2020. okt 27.

Adam Sandler új Netflixes filmje egy űrhajós vígjáték lesz

írta: Csurilla Dániel
Adam Sandler új Netflixes filmje egy űrhajós vígjáték lesz

adam-sandler-space-913.jpg

Az év elején érkezett a hír, hogy újabb négy filmre írta alá a szerződését Adam Sandler és produkciós cége, a Happy Madison Productions. Ebből Sandler oldaláról az egyik filmes projekt a Spaceman of Bohemia c. sci-fi komédia, melynek alapjául az azonos című könyv szolgál.

Jaroslav Kalfar epikus és bravúros könyve egy magányos, kőzeteket gyűjtő űrhajósról szól, aki a galaxis távoli szegletébe menekül problémái elől, és az egyetlen teremtmény, akivel beszélni tudna egy sötétben ólálkodó, hatalmas űrpók.

A film rendezője a Csernobil sorozat direktora, Johan Renck, írója pedig az egyelőre rövidfilmeket jegyző Colby Day. A film egyik producere Channing Tatum lesz – aki reméljük, az óriáspók hangján fog megszólalni. Továbbá bizakodóak vagyunk az elborult alapötlet és Sandler hallatán, illetve, hogy a Happy Madison bagázs nem része a produkciónak. Reméljük sokkal inkább lesz Mentőexpedíció, mint a félresikerült Pixel.

Ha valamit, akkor Sandlert mindenképpen tűkön ülve várjuk végre egy újabb jó filmben, és ez be is következhet a Spaceman of Bohemia esetében.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi könyv hbo sci-fi youtube kultúra hír érdekesség friss vígjáték heti csernobil érdekességek matt damon pixel adam sandler netflix kevin james channing tatum Ridley Scott Hírek Hír happy madison űreposz the martian mentőexpedíció heti filmajánló cineart Cineartblog cineartblog CineArt spaceman of bohemia