2020. nov 01.

Újabb Netflixes sorozatnak inthetünk búcsút

írta: Jászberényi Lili
Újabb Netflixes sorozatnak inthetünk búcsút

  Bár azt hinnénk, hogy a sok helyen elrendelt házi karantén jót tett az egyes streamingszolgáltatóknak, ez sajnos nem mindig van így.

  A Netflix már több - egyébként berendelt sorozatot - törölt el a vírus következményeképp. Ugyanis sajnos az, hogy újra kellett szervezni az elmaradt fogatásokat, plusz kiadásokkal járt. Ilyen sorozat volt például az A Társadalom, a GLOW és az A sötét kristály - Az ellenállás kora.
  Arról nem beszélve, hogy amíg a színészek várakoznak a forgatásra, a stúdióknak fizetniük kell, hogy megtartsák őket.

iamnotokey2.jpg

  Nem rég jött a hír, hogy az Ez így nem OK második évadát is visszavonták. Ami már csak azért is meglepő mivel ez lett volna az utolsó évada a sorozatnak, tehát több lezáró szálat is kaptunk volna. Éppen ezért lepte meg a döntés a produkció showrunnerét is, aki nyilatkozott is az Insidernek erről egy interjúban. Ahol elárulta, hogy az új epizódok leforgatása még 5-10 millió dollárral megemelte volna a költségeket, hála az új biztonsági szabályzatoknak.

és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy minél messzebb van időben a forgatás kezdete, annál többet kell fizetned a színészeknek azért, hogy megtartsd őket. A Netflix pedig úgy érezte, hogy rengeteg embert fizetünk lényegében azért, hogy ne csináljanak semmit.

  Azt is megtudhattuk tőle, hogy szerinte az volt a legnagyobb baj, hogy az Ez így nem OK sorozatot egyfajta Stranger Things pótléknak szántak, azonban rájöttek, hogy sajnos nem hoz annyi profitot, mint várták.

Szólj hozzá

érdekes hírek sorozat hír heti Hírek Hír Netflix Cineartblog CineArt Ez így nem OK