2020. nov 22.

Megérkezett a "Let Them All Talk" első előzetese!

írta: Siktár Vivi
Megérkezett a "Let Them All Talk" első előzetese!

Az HBO Max hivatalosan is az internet polgárai elé tárta Steven Soderbergh következő filmjének, a Let Them All Talk első előzetesét. A nagy várakozásnak örvendő vígjáték egy híres írónő (Meryl Streep) életét követi, aki hajóútra indul régi barátaival, sebeik begyógyításának reményében. A hölgyeket az alkotó unokaöccse is elkíséri, aki kapcsolatba kerül egy fiatal irodalmi ügynökkel. Ahogy a barátok a hajó zárt világában töltik napjaikat, a feszültség egyre növekszik, s Streep karaktere kénytelen szembenézni azzal a ténnyel, hogy megbánthatja azokat, kiket a leghőbben szeret.

mv5bntjknwvizjmtm2q3ms00ntgzlwflmwmtyzriywnlmja3ywjhxkeyxkfqcgdeqxvymte0mduzodgy_v1.jpg

A színészi gárdát Steep mellett Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges és Gemma Chan erősíti. A forgatókönyvet a MacArthur ösztöndíjas Deborah Eisenberg jegyzi, kinek eredeti novellája alapján készült a koncepcionális szövegkönyv is.  

1605547912_meryl-streep-candice-bergen-and-dianne-wiest-in-the-first.jpg

Streep ezt megelőzően Soderbergh Pénzmosó című filmjében dolgozott együtt a rendezővel, mely a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütált 2019-ben, majd később a Netflix kínálatában vált elérhetővé. A színésznő következő projektje a Ryan Murphy rendezte The Prom – A végzős bál, mely a sikeres Broadway musical mozgóképre való adaptációja, s a filmen Nicole Kidmannal fognak újra közösen szerepelni. Mindeközben az Apple TV+ animációs rövidfilmjében, Itt vagyunk: Jegyzetek az életről a Földön narrátori szerepkörét is betölti.

A Let Them All Talk premieréig már nem sokat kell várnunk, hiszen december 10-én debütál az HBO Maxon.

Szólj hozzá

előzetes trailer hír december musical vígjáték dráma comedy nicole kidman 2020 meryl streep netflix steven soderbergh narrátor ryan murphy gemma chan HBO Candice Bergen lucas hedges Dianne Wiest cineart cineartblog Let Them All Talk hbo max pénzmosó appletv+ Deborah Eisenberg the prom a végzős bál itt vagyunk jegyzetek az életről a Földön