2021. ápr 28.

A Netflix hosszútávra tervez A Bridgerton családdal

írta: Siktár Vivi
A Netflix hosszútávra tervez A Bridgerton családdal

A Netflix hivatalosan is berendelte A Bridgerton család harmadik és negyedik évadát, és ezzel hosszú évekre bebetonozta a Julia Quinn regénye nyomán készült széria jövőjét. Az első szezont az előző év végén a Netflix adatai szerint 82 millió előfizető tekintette meg.

 1_bridgerton.jpg

A sorozat első évada tavaly decemberben debütált, és jelentős sikereket ért el a streaming szolgáltatónál, így a Netflix azonnal elhatározta, hogy kiterjeszti a sorozat készítőinek, Shonda Rhimes-nak és Chris Van Dusen-nek szerződését a második, majd további két szezonra. A Bridgerton család második évada jelenleg is forog, mely a címszereplő testvérek küzdelmét folytatja a szerelem, a vagyon és a politikai befolyás keresésében a 19. századi London előkelő köreiben.

„A Bridgerton család minden várakozást felülmúlt. A Shonda-vezette kreatív csapat csodálatos munkát végzett, és egy gazdag, érzelmes és romantikus történetet meséltek el. A közeljövőben továbbra is a sorozat élén, újszerű ötletekkel folytatják a munkát, és úgy hisszük, a rajongói közösség szintúgy támogatja majd a tévésorozatot. Hosszú ideig képernyőn szeretnék tartani A Bridgerton család történetét.” – nyilatkozta Bela Bajari, a Netflix elnökhelyettese.

Shonda Rhimes, a széria kreatív producere ugyancsak hozzáfűzte, hogy hatalmas siker volt A Bridgerton család, és mindig is élvezettel olvasta Quinn írásait, valamint bizakodik abban, hogy annak ellenére, hogy Regé-Jean Page nélkül folytatódik a széria, a Bridgerton megtalálja majd a közönségét, ahogyan eddig is tette.

 1_36458625_2785813_1716d5655d43d23e2d2d56d7c2eb02bf_wm.jpg

Page szerződése lejárt a streaming szolgáltatóval, és ugyan valamely jövőbeli epizódokban vendégszerepléseket szívesen vállal, a színész elkötelezett amellett, hogy mozis karrierjét építse ki olyan filmekkel, mint a Chris Pine-vezette Dungeons & Dragons filmben, melynek produkciós munkálatai egybeesnek A Bridgerton család második évadának forgatásával.

Várhatóan a soron következő évadok a jövőben mind decemberben mutatkoznak be a Netflix-en, mely hasonló nézettségi sikereket vár a kosztümös romantikus drámától.

 

Szólj hozzá

streaming sorozat hír december netflix kosztümös chris pine berendel dungeons & dragons shonda rhimes cineart cineartblog bridgerton regé-jean page bridgerton család julia quinn bela bajari