2021. ápr 28.

Jim Jarmusch új rövidfilmmel rukkolt elő

írta: Siktár Vivi
Jim Jarmusch új rövidfilmmel rukkolt elő

Az ízléses alkotás ugyan egy „csupán” reklámfilm az Yves Saint Laurent-nek, mely promózza a Women’s Summer ’21 kollekciót, Jim Jarmusch új rövidfilmje mégis említést érdemel. A French Water címen futó szürreális, száraz humorú kisfilmben Charlotte Gainsbourg, Indya Moore, Julianne Moore, Chloë Sevigny és a TikTok-sztár, Leo Reilly is szerepel.

 3_jim-jarmusch.png

A French Water a belga divattervező Anthony Vaccarello legújabb darabjait hivatott prezentálni, és Jarmusch megszerezte a The Brian Jonestown Massacre-t a filmzenére. A tavaly év végén az idei kollekciót hasonlóan egyedi reklámfilmben Gaspar Noé foglalta mozgóképbe.

A függetlenfilmes Jarmusch legutóbbi mozija a 2019-ben bemutatott A holtak nem halnak meg című zombi-vígjáték volt Adam Driver, Bill Murray és ugyancsak Chloë Sevigny főszereplésével.

És íme, alább megtekinthető az elkészült film is:

Szólj hozzá

blog érdekes reklám film hír érdekesség független rövidfilm bill murray reklámfilm jim jarmusch julianne moore yves saint laurent chloe sevigny charlotte gainsbourg reklámanyag gaspar noé tiktok the brian jonestown massacre anthony vaccarello függetlenfilmes Adam Driver cineart cineartblog a holtak nem halnak meg womens summer 21 french water indya moore leo reilly