2018. júl 08.

Heti filmajánló 26-27. hét

írta: jancsekeni
Heti filmajánló 26-27. hét

Nem vagyok sorozatgyilkos (Június 28.)

Az azonos című 2009-es bestseller könyv alapján készült film egy tinédzser fiút követ, aki sorozatgyilkosokra jellemző vonásokat fedez fel magában és elkezd küzdeni ellene, miközben rejtélyes halálesetekre figyel fel és próbálja megtalálni az elkövetőt. Pont azért sikerülhet neki megtalálnia a gyilkost, mert érti a gondolkodását? Christopher Lloyd mellett a főszerepet Max Records alakítja, akit eddig főleg gyermekfilmekből ismerhettünk.

Sicario: A zsoldos (Június 28.)

Mégerkezett 2015-ös mestermű folytatása! Nagyon izgalmas filmnek ígérkezik az ezúttal a "A zsoldos" alcímet kapó film, amelyben a Josh Brolin által játszott FBI ügynök kénytelen ismét a Benicio Del Toro által alakított bérgyilkossal szövetkezni. Céljuk nem más, mint a mexikói-amerikai határon üzekedő terroristák megfékezése. Habár immáron más ül a rendezői székben, forgatókönyvíró ismét a zseniális Taylor Sheridan, aki eddig még sosem hibázott.

A Hihetetlen Család 2 (Július 5.)

14 hosszú évet kellett várni az egyik legsikeresebb Pixar film folytatására. Úgy gondolom megérte, hiszen megkaptuk a filmtörténet valaha készült leghosszabb animációs filmjét, illetve a rendező/forgatókönyvíró is megígérte, hogy csak akkor jelentkezik a folytatással, ha az igazán jó lesz. Így hát kár lenne kihagyni a Hihetetlen család legújabb kalandját, amit ezúttal igen modern felfogásban tesznek, hiszen az apuka otthon marad a gyerekekre vigyázni, míg anyuka megmenti a világot. Ez csak jó lehet!

Haverok Harca (Július 5.)

Bármennyire is furán hangzik, ez a film egy igaz történeten alapszik. Egy baráti társaság ugyanis 30 éve ugyanazt a fogócskát játssza minden év májusában – amit nem szakít meg esküvők alkalmával sem. A legjobb játékos most ki akar szállni a játékból, ám a haverok nem engedik és összefognak, hiszen a játék tartotta össze a baráti társaságot sok éven át. A főbb szerepekben Jeremy Renner-t, Ed Helms-t és Jon Hamm-et láthatjuk.

Szólj hozzá