2019. máj 26.

Új sorozattal jelentkezik a DC – Érkezik a Doom Patrol

írta: knerliviki
Új sorozattal jelentkezik a DC – Érkezik a Doom Patrol

Új sorozattal bővül a Warner és a DC közös streaming szolgáltatása, a DC Universe. A sorozat középpontjában, nem más, mint a DC leginkább kedvelt, a világ által kitaszított szuperhőscsapata lesz.

https_blogs-images_forbes_com_insertcoin_files_2019_02_doom1.jpg

 

A DC Universe idén, 2019-ben indult, s eddig olyan sorozatok jelentek meg rajta, mint a Young Justice: Outsiders, a Harley Quinn, a Metropolis, a Swamp Thing vagy a Titans, melynek érdekessége, hogy a most induló Doom Patrol főhősei a Titans 5. részében mutatkoznak be először.
A sorozat első évada Amerikában már debütált, s jelenleg a befejezés előtt áll. A Titans eseményei után játszódó sorozat erősen indított, a külföldi kritikusok és nézők tetszését egyaránt elnyerte.

A Doom Patrol történetében a főhősök, név szerint Robotman (Brendan Fraser), Negative Man (Matt Bomer), Elastic-Woman (April Bowlby), és Crazy Jane (Diane Guerrero), egy tragikus balesetet követően tesznek szert szupererőre, azonban emellett testük is eltorzult, így a világ kirekesztette őket. Dr. Niles Caulder, azaz The Chief (Timothy Dalton), azonban felkarolja őket, a vezetőjükké válik, új életcélt adva számukra, így a szuperhősbanda egy olyan világért kezd el küzdeni, mely kitaszítottként bánik velük.

 

hero-r.jpg

 

A sorozat forgatókönyvét Jeremy Carver (Odaát, Being Human - Emberbőrben) írja, a producer pedig nem más, mint Greg Berlanti kinek nevéhez olyan produkciók köthetőek,  mint a Flash - A Villám, A holnap legendái, A zöld íjász vagy a Black Lightning.

A Doom Patrol című sorozat első évada 13 epizódból áll, Magyarországra várhatóan június 5-én érkezik meg a teljes első évad magyar felirattal az HBO Go-ra. A sorozat várhatóan magyar szinkront is fog kapni, erre azonban még várnunk kell.

Addig is nézzétek meg a sorozat trailerét, mi kíváncsian várjuk már a megjelenését. És Ti? ;-)

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film youtube hír warner dc titans timothy dalton sorozatajánló breandan fraser cineart Cineartblog doom patrol dc univers robotman negative man elastic woman crazy jane