2019. jún 04.

Tarantino már az új filmjén dolgozik!

írta: Verebélyi G
Tarantino már az új filmjén dolgozik!

Quentin Tarantino régóta fenyegetőzik vele, hogy a tizedik filmje után visszavonul. Bejelentették, hogy a rendező következő műve egy Star Trek mozi lesz, de most elszólta magát, ugyanis új filmjéről beszélt egy interjúban ami valahogy nem az űr végtelenjét felfedező USS. Enterprise kalandjaira értendő hanem valami másra...

djangozorro-movie.jpg

Még Magyarországon nem is látható a legújabb filmje, a Volt Egyszer Egy Holywood, de . rendező nem tétlenkedik, már a Django folytatásán ügyeskedik. Amelyben a véres fejvadász (vélhetően Jamie Foxx) nem kisebb névvel áll össze mint az idősödő Zorróval! Ez egy meglehetősen érdekes történetszál, hiszen Zorrónak is csak úgy mint Djangonak elég nagy az igazságérzete, és szeretnek is ezért harcolni.  

A történet alapjául, egy 2014-es képregényadaptáció szolgálhat, amely, a DC/Vertigo kiadásában jelent meg, és Django ebben a szezonban Don Diego de la Vega tanítványa lesz. Vagyis lehet hogy Django átveszi Zorró helyét?
A filmet Jerrod Carmichael-el együtt valósítaná meg Tarantino, a komikus, forgatókönyvíró hazánkban elég ismeretlen, de a tengerentúlon népszerű stand-up komikus, valamint a hangját is kölcsönözte pár animációs filmhez Pl.: a Ferdinánd-ban . 

Mi már izgatottan várjuk a filmet és a következő időben kiszivárgó infókat :)

 

 

Szólj hozzá

hírek film mozi hír tarantino django kasszasiker zorro Hír újfilm djangoészorro django2 voltegyszeregyholywood