2021. ápr 28.

Így fognak kinézni a felnőtt Pindúr pandúrok az élőszereplős sorozatban

írta: Siktár Vivi
Így fognak kinézni a felnőtt Pindúr pandúrok az élőszereplős sorozatban

Nem animációs sorozat, hanem élőszereplős széria formájában tér vissza a képernyőkre a Pindúr pandúrok, a The CW új sorozata Greg Berlanti (A zöld íjász) és Diablo Cody (Juno) gondozásában, és a három főszereplő Chloe Bennet (Sziporka), Dove Cameron (Puszedli) és Yana Perrault (Csuporka) lesz.

 6_powerpuff-girls-first-look-key-art.jpg

A csatorna végre felfedte, hogy fognak kinézni a huszonéves pandúrok, akik az új sorozatban kiégett bűnüldözők lesznek, akik elvesztették gyerekkorukat a szuperhősélet miatt, és rendkívül eltávolodtak egymástól. A Pindúr pandúrok a Craig McCracken által készített, Cartoon Network-ön bemutatott eredeti sorozat nyomán kerül feldolgozásra.

A The CW egyúttal közzétett három rövid karakterleírást a főszereplőkhöz:

Chloe Bennet mint Sziporka: Bár gyerekkorában egy bátor, céltudatos „Miss Tökély” volt, aki hatalmas tudással rendelkezik, Sziporka az elfojtott gyerekkori szuperhős-traumája miatt mégis zaklatott és visszahúzódó felnőtté vált, aki ismét csapatvezér akar lenni, viszont ezúttal a saját útját járva.

Dove Cameron mint Puszedli: Amerika szívébe lopta magát a szeretetreméltó kislányként, ugyanakkor annak ellenére, hogy még felnőttként is ragyog, Puszedli külsője mögött keménykötésű jellem és intelligencia lapul. Eleinte sokkal inkább akarja visszaszerezni egykori hírnevét, mint megmenteni a világot, de karaktere számtalan meglepetést tartogat.

Yana Perrault mint Csuporka: Egy igazi, kemény lázadó volt a csapatban, de a felszín alatt gyengéd jellem rejlik, így Csuporka az elmúlt években megpróbálta elrejteni valódi személyiségét a világ elől, hogy normális életet éljen. 

A tévésorozat Utónium Professzor szerepére Donald Faison-t választotta, Mohó Jojó karakterét Nicholas Podany fogja alakítani, míg a Kisagyszonyt Robyn Lively formálja meg. A Pindúr pandúrok sorozat összes epizódját Maggie Kiley (Kedves John, Riverdale) rendezi.

 

Szólj hozzá

érdekes sorozat hír cartoon network animáció érdekesség puszedli diablo cody sziporka pindúr pandúrok élőszereplős donald faison the cw robyn lively greg berlanti chloe bennet csuporka craig mccracken cineart cineartblog dove cameron yana perrault nicholas podany maggie kiley