2019. jún 04.

Új előzetes az Oroszlánkirályhoz!

írta: Verebélyi G
Új előzetes az Oroszlánkirályhoz!

A hazánkba július 18.-án érkező oroszlánkirályhoz is megérkezett az új előzetes, amelyben már jobban látszik a CGI állatkák mozgása, sőt egy kis beszéd is belecsúszik. Sokan felhördültek, amikor a Disney bejelentette, hogy felújítja az 1994-ben megjelent Oroszlánkirályt, de az első előzetes igen ígéretesnek mutatkozott hát itt a második!

293198_1543195098_444.jpg

Az előző rajzfilm verziótól elég nehéz elvonatkoztatni, hiszen egy egész nemzedék nevelkedett azon a verzión sőt etalon lett a szemükben, így a '90-es években születettek joggal fogadják kétkedve.De a 2010 után született fiataloknak a mostani Oroszlánkirály lehet az mint annó nekünk az eredeti. A sztoriban benne van, a kidolgozáson múlik a dolog. A Disney eddig nagyon ügyesen nyúlt hozzá a meséihez, így kételkedésre nem adtak okot.

  Egy kicsit fura lehet a nem mindig élethű grafikai megjelenés, szerencsére ez csak a közelieknél, vagyis a beszédnél szemetszúró, habár lehet hogy a vásznon másként mutat. Viszont a totálok kárpótolnak bennünket, azok gyönyörűek, sőt...  De nem is elemezgetem tovább nézzétek meg és döntsétek el ti :)

 

Szólj hozzá

hírek ajánló előzetes hír disney új oroszlánkirály szimba cgi Hír