2019. júl 10.

Műkincsrablással erősít a NETFLIX!

írta: Verebélyi G
Műkincsrablással erősít a NETFLIX!

A Netflix manapság egyre jobb filmeket és sorozatokat gyárt, valamint egyre nagyobb produkciókat sikerül egyes stúdiók elől elhappolni. Gondoljunk csak a nemrégiben megjelent Gyagyás Gyilkosságra (Murder Mistery) vagy az iszonyatosan menőre sikeredett Shaft folytatására.  Igaz ezek a filmek nem kerültek mozi forgalmazási keretek közé, mégis hatalmas nézőseregletet sikerült a netflix elé csábítani, főleg úgy, hogy egy csekély összegért otthon kényelmesen, Magyar szinkronnal nézhetjük végig akár már a megjelenés estélyén. 

 red-notice.jpg

Most a Netflix a története során legnagyobb büdzsével rendelkező filmet happolt el az Universal studio elől, méghozzá 130 millió dollár a teljes keret. Hát ezt kitermelni csak online megtekintésből szép feladat! A film nem más mint a Red Notice, melyben olyan nevek játszanak együtt mint Gal Gadot (Wonder Woman) Dwayne Johnson (a Szikla) és Ryan Reynolds (Deadpool). A Forgatókönyvet pedig nem kisebb személy írja valamint rendezi, mint Rawson Marshall Thurber aki eddig a Családi Üzelmek vagy ha már Dwayne Johnsont emlegettük akkor a Felhőkarcoló-ban is igen aktívan tevékenykedett. 

A film sztorijáról eddig igen keveset lehet tudni, egyenlőre annyi biztos, hogy egy egész világon átívelő műkincsrablás fogja alkotni a film gerincét, de hogy ki milyen minőségben jelenik meg a vásznon, arról egyenlőre csak találgatni lehet, de ha ez a 3 színész egyszerre a vásznon lesz biztos hogy látunk izgalmas jeleneteket is! 
A hírt egyébként a Netflix hivatalos oldalán jelentette be, majd a 3 főszereplő az instagram oldalán erősítette meg a hírt 1-1 képpel, ami elég szépen felépített marketingstratégiának tűnik.

 

 

 

 

Szólj hozzá

hírek ajánló film bejelentés magyar trailer hír szinkron érdekesség friss heti híres filmajánló universal netflix bejelentes Hírek Hír gal gadot cineart