2021. ápr 28.

A népszerű YouTube-er tévésorozat főszereplője lesz

írta: Siktár Vivi
A népszerű YouTube-er tévésorozat főszereplője lesz

Mark Fischbach, vagyis Markiplier, a közkedvelt YouTube sztár főszereplője és kreatív producere lesz a The Edge of Sleep tévésorozatnak, amely a csatornája QCode podcastje alapján készül a Chozen című felnőtteknek szóló animációs sorozat két írójának, Jake Emanuel-nek és Willie Block-nak gondozásában.

 2_why-is-markiplier-leaving-country-where-is-he-going-what-happened-1024x547.jpg

Markiplier ismét az eredeti podcastben szereplő karakterét alakítja, és csatlakozik a produkcióhoz Analeigh Tipton (Őrült, dilis szerelem) és Eve Harlow (Next). A posztapokaliptikus krimi-thriller egy éjjeliőrről szól, aki műszakja befejeztével észreveszi, hogy minden ember, aki aznap este aludni ment, rejtélyes körülmények között meghalt. Az éjjeliőr és egy csapat túlélő kénytelen addig ébren maradni, amíg fel nem göngyölítik a titkot, ami az egész világot veszélyezteti.

Az Oscar-díjas A visszatérő stúdiója, a New Regency áll a tévésorozat mögött, és a cég elhivatott saját költségéből finanszírozni a szokatlan produkciót. Corey Adams ül a rendezői székbe a széria összes epizódja esetében, és a forgatás Kanadában kezdődik májusban.

Markiplier YouTube csatornája több, mint 15 milliárd összmegtekintéssel rendelkezik, és közel 30 millió feliratkozója van. A 31 éves gamer és online influenszer Let’s Play videók gyártásában utazik, és gyakran túlélő horrorjátékokat visz végig. A The Edge of Sleep lesz az első televíziós szereplése.

Szólj hozzá

érdekes tv sorozat oscar podcast youtube hír kanada május érdekesség televízió széria tvsorozat posztapokalipszis analeigh tipton őrült dilis szerelem eve harlow chozen a visszatérő cineart markiplier cineartblog youtubeer mark fischbach the edge of sleep qcode jake emanuel willie block new regency corey adams