2021. ápr 28.

Peter Dinklage szatirikus szuperhősfilmje újabb színésszel bővült

írta: Siktár Vivi
Peter Dinklage szatirikus szuperhősfilmje újabb színésszel bővült

Az 1984-ben bemutatott A toxikus bosszúálló egy szuperhősfilm és egy környezetvédelmi szatíra jelentős rajongói bázissal. A Peter Dinklage főszereplésével készülő feldolgozás ugyan lehet, hogy nem a legjobban várt filmek egyik, mégis izgalmas projektnek ígérkezik.

 5_peter-dinklage--009.jpg

A Legendary Pictures égisze alatt készülő remake rendezője Macon Blair (Tartsd bent a sötétséget) újabb névvel erősítette a színészgárdát, mégpedig Jacob Tremblay-vel, aki A szoba, Az igazi csoda és a Jó srácok üdvöskéje, és jelenleg a legfoglalkoztatottabb fiatal színész Hollywoodban. Bár még nem tudjuk, kit fog alakítani a fiatal Tremblay, a Trónok harca ünnepelt sztárjával való kémia bizonyosan mosolyt csal majd a nézők arcára.

 5_toxic-avengers_kvn2.jpg

A toxikus bosszúálló egy gyenge lúzer története, akit beledobnak egy szennyező hulladékkal teli hordóba. Ahelyett, hogy meghalna, a srác a sugárzás hatására eldeformálódik, viszont szupererőkre is szert tesz, és A toxikus bosszúálló válik belőle, aki felveszi a harcot a bűnözőkkel, hogy megmentse a polgárokat és a környezetet.

Várhatóan 2022-ben kerül bemutatásra A toxikus bosszúálló feldolgozása.

Szólj hozzá

érdekes film hír remake érdekesség szatíra hollywood 2022 szuperhősfilm a szoba peter dinklage legendary pictures jacob tremblay az igazi csoda cineart cineartblog jó srácok a toxikus bosszúálló macob blair tartsd bent a sötétséget