2019. aug 06.

Dátumot kapott az Elvis-mozi, csúszik Ben Affleck drámája!

írta: andrasrozsa
Dátumot kapott az Elvis-mozi, csúszik Ben Affleck drámája!

cq5dam_web_1200_675.jpeg

A zenei világ újabb meghatározó alakjáról kerül mozifilm hamarosan a vásznakra. Az Elvis Presleyről szóló film főszerepében azt az Austin Butlert láthatjuk aki maga mögé utasította Ansel Elgortot, Miles Tellert vagy éppen Harry Stylest a castingon.

web3-elvis-presley-king-rock-and-roll-music-singer-christian-legacy-music-singer-pd.jpg

Butler szerepet kapott Tarantino legújabb filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban is, de ismerős lehet például a Shannara - A jövő krónikája című sorozatból. Elvis managarét, Tom Parkert, Tom Hanks fogja alakítani. A Baz Luhrmann rendezte, egyelőre még cím nélküli mozi 2021. október elsején kerül először a nagyérdemű elé, osztozva a dátumon egy Paramount - Hasbro koprodukcióval.

 

A Warner Bros. az Elvisről szóló film datálása mellet, bejelentette, hogy a Ben Affleck főszereplésével készülő dráma, a The Way Back, 2019 októberéről 2020 márciusára tolódik.

000_u90sn-e1528915132905-1024x576.jpg

A bemutatóig a film kisebb-nagyobb változtatásokon is átesik, valamint újra összehozza az Oscar-díjas színészt Gavin O'Conorral, akivel legutóbb az A könyvelő című filmen dolgozhattak együtt. O'Connornak ez lesz az első Warner Bros. produkciója, a két éve bemutatott Igazság ligája óta. 

gavin-oconnor-fast.jpg

 

Szólj hozzá

blog hírek ajánló film premier mozi elvis presley hír érdekesség friss heti ben elvis presley warner affleck Hírek Hír gavin oconnor cineart Cineartblog