2021. máj 04.

Rögtön két új évadot rendeltek elő az Invincible folytatásához

írta: Arany Gergő
Rögtön két új évadot rendeltek elő az Invincible folytatásához

Hatalmas sikereket ért el az Amazon tavaly bejelentett sorozata, az Invincible (Elpusztíthatatlan) – a felnőtteket célzó, szuperhősös animációs sorozat első évadzárója április 30-án debütált, azóta pedig az Amazon meg is rendelte a sorozat folytatását.

kep_2021-05-04_140001.png

A bejelentést egyébként a sorozat alapjául szolgáló képregény írója, Robert Kirkman, valamint a főhős szinkronját adó Steven Yeun jelentette be Twitteren. Kirkman nyilatkozatában kifejti, hogy rendkívüli örömmel tölti el őt a sorozat sikere, amit teljes mértékben hű adaptációja képregényeinek.

A sorozat története valóban az eredeti képregényekét követi: főhőse, a tizenhét éves Mark Grayson (Steven Yeung) egy átlagos fiatalként éli mindennapjait, apja azonban a világ egyik legerősebb szuperhőse, Omni-man (J.K. Simmons). Ahogy azonban Mark felfedezi saját képességeit, gyorsan rádöbben, hogy édesapja élete közel sem olyan hősies és tiszta, ahogy azt korábban hitte.

A sorozat szinkronhangjai között a főszereplők mellett olyan neveket is találunk, mint Sandra Oh, Seth Rogan, Gillian Jacobs, Mark Hamil, Zazie Beetz, Andrew Rannels, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin és Khary Payton.

A sorozat folytatásának valószínűleg sokan örülhetnek – elvégre az első évad jelentős rajongótábort szerzett magának – az azonban már kevésbé jó hír, hogy akár másfél évet is várhatunk a második évad érkezésére. Konkrét megjelenési dátum még nincs, a készítők 2022 első felét emlegetnek – mivel azonban az animáció készítése meglehetősen hosszadalmas, könnyen lehet, hogy ennél is tovább kell várnunk a folytatásra.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló sorozat film hír érdekesség friss heti érdekességek amazon prime Hírek Hír cineart Cineartblog cineartblog CineArt