2019. aug 06.

Újabb játékadaptáció a láthatáron!

írta: bacsikinga
Újabb játékadaptáció a láthatáron!

Érkezik a The Division a Netflixtől

A Tom Clancy's The Division videójáték-széria megfilmesítésének feladata 2018-ban David Leitch rendező kezébe került, ám akkor még a Halálos iramban: Hobbs and Shaw-n dolgozott, így a forgatás nem kezdődhetett meg egészen az akciófilm befejezéséig.

division.png

Ha valaki nem ismerné magát a The Division játékot, amely mind gépen, PlayStation4-en és Xbox One-on is elérhető, a Stratégiai Osztály egyik ügynökét követhetjük, aki New York utcáit járva küzd a túlélésért egy járvány kitörése után. A „Dollar Flu”-nak nevezett vírus, a papírpénzekre telepedve hatalmas pusztítást végez a Black Friday napján esedékes vásárlási lázban. Képzelhetjük a tragikus következményeket.

the-division-movie-cast-jessica-chastain-jake-gyllenhaal.jpg

A főbb szerepekben láthatjuk majd Jake Gyllenhaalt és Jessica Chastaint. A rendező úgy nyilatkozott a filmről, hogy bár ő nem egy hatalmas videójáték rajongó, ám pár darab igazán beszippantotta az évek folyamán. A The Divison-nél például különösen az alapkoncepció tetszett neki, miszerint minden férfinak és nőnek össze kell fognia a túlélésért, a civilizáció újraindításáért. Emellett természetesen az akciót és a játékstílust kedvelte, ami hasonlít a korábbi munkáiban láttotakhoz, mint a John Wick vagy az Atomszőke akciójelenetei. Az utóbbi film lépcsős jelenetének elemei akár ebbe a projektbe is beépíthetőek lennének. Aztán persze nagyszerű élmény lehet két ilyen színészt instruálni. És elmerülni egy fertőzés sújtotta világban, hálás alapanyag egy filmkészítőnek. Úgyhogy van benne potenciál bőven. Remélhetőleg a jobb videójáték filmek közé sorolhatjuk majd ezt is. Bár sajnos a léc nem túl magas, mert eddig még keveseknek sikerült igazán visszaadnia a játékok nyújtotta élményt.

Forrás: Screenrant

Szólj hozzá

hírek ajánló játék film hír akció division netflix tom clancy