2019. aug 08.

Rebootot kap a Halálhajó!

írta: andrasrozsa
Rebootot kap a Halálhajó!

event-5.jpg

Az 1997-es Paul Anderson által rendezett Halálhajó sorozatként tér vissza az Amazon és a Paramount Television által. A Laurence Fishburne és Sam Neill főszereplésével készült mozi egy igazán keszekusza horror sci-fi, valahogy sosem tudott felnőni a kulthorrorok mellé. Ennek az oka talán az utómunka során végzett vágások, melyek miatt az egész film kicsit összefüggéstelenné vált. Az Amazon és a Paramount ennek ellenére úgy gondolja, többet is kitudna hozni a Halálhajóból, amire talán van is esély, hiszen sorozatként sokkal több idejük lesz a sztori kibontására.

8194122_18e5af8e11e12042cf1d69b3a06a90fa_wm.jpg

Azt egyelőre nem tudni, kik lesznek a főszereplők, viszont a rendezői székbe valószínűleg az az Adam Wingard fog ülni, aki a 2020ban debütáló Godzilla vs Kong című filmet rendezi. Wingard emellett a sorozat executive producere is lesz. A neve ismerős lehet a korábbi munkáiról is, mint például a Death Note vagy a Blair Witch reboot.

maxresdefault_5.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

hírek sorozat film mozi hír amazon friss heti paramount filmajánló laurence fishburne sam neill halálhajó Hírek Hír cineart Cineartblog