2019. aug 10.

Sorozatgyilkosok, gimisek és birkózók- augusztusi Netflix premierek

írta: Horváth Simon Eszter
Sorozatgyilkosok, gimisek és birkózók- augusztusi Netflix premierek

aaaabvjgjfpbpzuxycy99ijf3c1iwz3nvwxboat3wdwnslq6l5khzxvybwcwvduxf1k3_3jbmvpum_v466jkenj_etuiqlftkr1jp_1-uhkloqtiq1vmiijx.jpg

A "bingewatching" sorozatnézés királya a Netflix, egy olyan hely a felhasználók számára, ahol mindenki megtalálhatja a számára megfelelő filmet, stand up comedy felvételt, vagy sorozatot. Cikkünkben az augusztusban megjelenő, népszerű sorozatokból válogattunk.

Cable Girls, negyedik évad (premier augusztus 09.)

A spanyol sorozat telefonos kisasszonyai egy gyilkossággal kapcsolatban kerülnek gyanúba. Az ügyet maguknak kell megoldani, mielőtt őket ítélik el a bűnért, amit nem követtek el.

 

GLOW, harmadik évad (premier augusztus 09.)

Amerika legnépszerűbb birkózónői újra visszatérnek, hogy meghódítsák Las Vegast. A Stranger Things sorozat által népszerűvé vált retro nosztalgia maximálisan érvényesül a sorozatban, megfűszerezve a birkózás, televíziózás és ezúttal a szerencsejáték egyvelegével. A sorozat nem nélkülözi a dráma és a romantika elemeit, ám fő operációs vonala a humor. Olyan színészek tündökölnek a sorozatban, mint Alison Brie vagy Betty Gilpin.

 

Mindhunter, második évad (premier: augusztus 16.)

A Mindhunter hamar berobbant a népszerűség köreibe. A sorozat igaz történeten alapul. Azon FBI ügynökök történetét dolgozza fel, akik a sorozatgyilkosok profilozására szentelték munkásságukat. Az újabb évadban egy nyugtalanító sorozatgyilkossággal szembesülnek a karakterek: az áldozatok csupán gyerekek. Sikerül megoldaniuk az ügyet?

 

13 Reasons Why, harmadik évad (premier: augusztus 23.)

A regény alapú történet harmadik évada újabb drámát tartogat számunkra. Az iskolai bál után a sorozat szerint a Liberty High tanulóinak iskolatársaik  rejtélyes eltűnéseivel, és újabb gyilkosságok megoldásával kell szembesülniük.

 

Workin' Moms, harmadik évad (premier: augusztus 29.)

A népszerű és közkedvelt dolgozó anyák visszatérnek még több családi és karrierdrámával, ám annál több nevetést és örömet hoznak magukkal.

9f72c31b00278297bd248c95d4f05446506a259a.jpg

 

The Dark Crystal: Age of Resistance, első évad (premier: augusztus 30.)

Jim Henson legendás fantasy sorozata újra életre kel a Netflix gondozásában, hogy a fantasztikus Thra világa újra elvarázsolja a régi és új rajongókat. A film különleges bábtechnikával készül. Olyan színészek adják a hangukat a karaktereknek, mint Helena Bonham Carter, Taron Egerton, és Andy Samberg.

Képek forrása: Netflix Videók forrása: youtube.com

Szólj hozzá

blog hírek ajánló előzetes sorozat film premier mozi trailer hír érdekesség friss heti sorozatgyilkos augusztus filmajánló netflix Hírek Hír mindhunter bingewatching heti filmajánló cineart Cineartblog