2021. ápr 26.

Emilia Clarke és Olivia Colman is csatlakozik az új Marvel-sorozathoz

írta: Csurilla Dániel
Emilia Clarke és Olivia Colman is csatlakozik az új Marvel-sorozathoz

emilia-clarke-olivia-colman.jpg

A Disney+ oldalára érkező Secret Invasion szereplőgárdáját erősíti immár a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke és az Oscar-díjas Olivia Colman, aki A korona és A kedvenc főszereplője. Ezen a ponton kérdéses viszont, mely karaktereket fogja alakítani a két színésznő a bejelentett szériában.

A Marvel égisze alatt készülő Secret Invasion egy buddy cop műfajú kémsorozat lesz Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn főszereplésével, illetve a főgonoszt alakító Kingsley Ben-Adir-ral, aki az Egy éjszaka Miamiban üdvöskéje. A Secret Invasion egy csapat alakváltó földönkívüliről szól, akik tanyát vertek a Földön. Kyle Bradstreet írja a sorozat forgatókönyvét a Marvel fejese, Kevin Feige vezetésével.

secret-invasion-2.jpg

Clarke négy Emmy-jelölésre tett szert a Trónok harca egyik főszereplőjeként, és feltűnt a Terminátor: Genisys-ben, a Solo: Egy Star Wars-történetben és a Múlt karácsonyban, míg Colman A korona sztárjaként számtalan díjat sepert be az évek során, és az Anthony Hopkins nevével fémjelzett The Father női főszereplője is, melyben nyújtott alakításáért a Filmakadémia Oscar-díjra jelölte.

Várhatóan jövőre érkezik a Secret Invasion, ami az MCU többi sorozatához hasonlóan az univerzum meghatározó részét fogja képezni. Januárban a WandaVízió, márciusban pedig A Sólyom és a Tél Katonája érkezett, viszont még idén júniusban bemutatkozik a Loki-sorozat, a Ms. Marvel, a Hawkeye, a What If...?, illetve hamarosan Budapesten kezdődik a Moon Knight forgatása.

Szólj hozzá

budapest hírek harrison ford star wars hír érdekesség friss marvel james bond scarlett johansson érdekességek loki arnold schwarzenegger anthony hopkins jason bourne robert downey jr avengers sorozatajánló emma stone jack ryan trónok harca hawkeye tom holland benedict cumberbatch ben mendelsohn Christian Bale Bosszúállók Samuel L. Jackson Tom Hiddleston olivia colman Chris Hemsworth Emilia Clarke a korona cineart disney+ cineartblog wandavízió terminátor genisys secret invasion a sólyom és a tél katonája